Tekerd nyakad köré a tavaszt!

posted in: Egyéb | 0

0a4d249da8fa984fd1338770fe76fea7

Fotó: Pinterest

Az idő egyre enyhébb, de azért kendő vagy sál nélkül még nem ajánlatos utcára lépni, hiszen hamar megfázhatunk. A sál vagy kendő egy olyan ruhadarab a ruhatárunkba, amire mindenkinek szüksége van. Kicsiknek, nagyoknak, férfiaknak és nőknek. Korábban egyetlen célja volt, hogy védjen a hidegtől, mára viszont ezen kívül az öltözetet is stílusossá teszi, így sokkal körültekintőbben választjuk ki a hozzánk illőt.

1. Egyszerű, egyszínű

Ha a cél valóban a hideg elleni védelem, akkor egy egyszerű, minta nélküli és színben sem hivalkodó sálat választunk. Illetve ha a kabátunk színes, feltűnő, akkor nem fokozzuk tovább a sállal, hanem kabát alá rejtve használjuk.

egyszerű1

2. Egyszínű de vidám

Sokáig én sem hordtam mintás sálakat, valahogy soknak éreztem, és könnyebb volt reggelente egy egyszínű sálhoz nyúlni. Viszont színekben nem volt határ, éppen az aktuális cipőmhöz vagy táskámhoz illő színűt választottam.

 

egyszínű2

3. Aprómintás

Ha a kabátunk egyszínű, és szeretjük az apró mintákat, akkor tökéletes választás lehet egy cseresznyés, szívecskés vagy bármilyen mintás sál, ahol a lényeg az alapszínen van, azt párosítjuk öltözékünk többi darabjával, az apró minta csak ráadás.

 

 

aprómintás3

4. Kendő

Ha a sálakat, nagy kendőket túl soknak érezzük, zavar minket, vagy melegünk van benne, akkor egy kis stílusosan megkötött kendővel is védhetjük nyakunkat, illetve feldobhatjuk egyhangú öltözékünket. A kis kendő egyébként hivatalos hatást kelt, és bizalmat sugároz, nem véletlenül viselik előszeretettel bankok és légitársaságok alkalmazottai.

kicsi4

5. Kockás

Nincs szezon kockák nélkül. Legyen az tyúklábminta, pókháló vagy skótkocka, mindig nagyon divatos.

kockás5

6. Szivárvány

Amikor kisüt a nap, és egyre jobb kedvünk van, a legkönnyebb egy olyan stólát, kendőt a nyakunk köré vagy a vállunkra tenni, ami mások arcára is mosolyt csal és ahol nem számít a harmónia, a lényeg, hogy minél több színben pompázzon.

szivárvány7

7. Virágos

A tavaszt kevés motívummal lehet jobban ábrázolni, mint a virágokkal. Ahogy a természet hozza bimbóit, mi is egyre több virágos, vidám kiegészítőt hordunk. Szerencsére idén is divatban marad, így egy virágos stóla a must have kategóriába tartozik.

virágos8

Ha pedig kedvet kaptál egy új stóla, kendő vagy sál beszerzéséhez nagyon jó hírünk van, mert a Rossetti Bizsu webáruházában használt RBSAL30 kuponkóddal most minden sálat 30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. A kínálatot pedig itt találod: http://rossettibizsu.hu/kendo.html

FotoJet Collage

És ha már beszerezted a megfelelő sálakat nézd meg Wendy Nguyen divatblogger által összeállított szuperötletes videót arról, hogy köthetünk 25 féle kreatív módon sálat vagy kendőt a nyakunkra.

 

Boldog Tavaszt kívánva,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük