Tervezd meg a jövő heti 5 irodai szettedet!

posted in: divat, Outfit | 0

Szerdán nagyon szerettétek a 8 nap – 8 különböző szett nyaralásra cikket, így ezt a sorozatot folytatva, most 5 irodai szettet hoztam jövő hétre. Ha időben kigondoljátok és felkészültök az újabb munkahétre, sokkal könnyebben indulnak a reggelek. Én nem régóta trükközök így, de nagyon bevált. A munkahelyi dress code sokszor nem ad túl nagy mozgásteret a divatimádóknak, de ma már túlléptünk a  fekete-fehér-szürke-bézs színpalettán és lehet találni izgalmas szabásvonalú, vagy különleges anyagból készült ruhákat, kiegészítőket is. Ha megpróbáljuk egy kicsit belevinni saját magunkat (amit most megmutatok nektek) is a szettjeinkbe, máris nyert ügyünk van, hiszen tárgyalópartnerünk sokkal könnyebben megjegyez minket, ha viseltünk valami egyedit.

 

Hétfő: Kényelmesen csinos

Egy pörgős hétvége után nem rajongunk a hétfő reggelekért (meg amúgy sem), így egy kényelmes, mégis csinos szettet javaslok. Ehhez tökéletesek a mintás, pamut szoknyák, legyen akár bő, akár szűk a szabása. Egy espadrilles, egy feliratos póló és egy nagy adag kávé tökéletes társunk lesz a hét első munkanapján.

Outfit: Ékszerek: Rossetti Bizsu / Póló: Látomás / Szoknya: Stradivarius / Espadrilles cipő: F&F / Napszemüveg: ZeroUV

Kedd: Kis minta, nagy hatás

A hétfői lazaság után, jöhet egy klasszikus black & white szett. Imádom ezeket a mintás nadrágokat, ez a Zara darab már 5 éve megvan. Egy egyszerű fehér blúzt is tökéletesen feldob. De hogy hű maradjak önmagamhoz, a cipővel és a karkötővel egy élénk színt csempésztem az outfitembe. A zakó nyilván opcionális, de ahogy nézem az időképet (37 fok!!!), nem lesz rá szükség.

Outfit: Ékszerek: Rossetti Bizsu / Felső: Reserved / Nadrág: Zara / Cipő: United Fashion – Cipőfalva.hu / Blézer: Terranova

Szerda: Magas sarkakon

Új barátaim ezek a vastag sarkak, sokkal kényelmesebben lehet egész nap tipegni, aminek eddig nem voltam híve. Egy lenge blúzzal és egy élénk színű cigarettanadrággal lett teljes a szett. Kényelmes, mégis csinos, vidám a színek párosítása miatt.

Outfit: Ékszerek: Rossetti Bizsu / Ing: Ebay / Nadrág: Mohito / Szandál: H&M

Csütörtök: Tárgyalás a városban

Az irodai munka sem csak az ücsörgésről szól, gyakran kell ügyeket intézni a város különböző pontjain. Sajnos magassarkúban képtelen lennék végigcsinálni, ezért van pár lapos talpú cipőm, amiket inggel, vagy elegánsabb ruhákkal is fel tudok venni. Egy fehér inggel és sötét farmerrel nem lehet mellélőni. A hangsúly ismét a cipőn és a gyönyörű türkiz nyakéken van. Az ing 100% pamut, így a nagy melegben is elviselhető, főleg, hogy egy bővebb fazont választottam.

Outfit: Ékszerek: Rossetti Bizsu / Ing: Mango / Farmer: H&M / Cipő: kalapod.hu

Péntek: hétvégi lazulás

Pénteken sok irodában szabad a lazaság, egy kicsit mindenki már a hétvége szellemében van, és még édesebb az öröm, amikor az óra elüti az 5 órát (vagy a 4-et, vagy mindegy is :D). A szakadt farmer, a túl rövid short és a papucs természetesen továbbra sem játszik, de egy magas talpú bebújós cipő, egy könnyű farmer és egy bő ingruha minden körülmények között jöhet. Ha pedig feltűnő ékszerekkel kombináljuk, akár rögtön indulhatunk is egy randevúra vagy egy vacsorára a barátokkal.

Outfit: Ékszerek: Rossetti Bizsu / Farmer: F&F / Ing: Amisu – New Yorker / Cipő: Cin Cin Amica

A képekért ismét millió köszönet Rékának (FénytérKép).

További jó hétvégét, puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük