Varázslatos ősz a Rossetti Bizsu Arcával

posted in: Egyéb | 0

Múlt hét szerdán került megrendezésre a II. Rossetti Bizsu interaktív workshop (amiről ITT írtam Nektek), így a mai outit az ott szereplő szettek közül az egyik, amit Kriszti – a Rossetti Bizsu gyönyörű arca – viselt. A workshop koncepciója – ahogy a szerdai cikkemben is olvashattátok – az volt, hogy a lányok bevonultak egy teljes szettben, pont úgy, ahogy reggel felöltöznének, majd Juszti – a Rossetti Bizsu kreatív vezetője – ismertetve a ruha stílusát és színvilágát, ékszereket, kiegészítőket választott a lányoknak. Így Kriszti outfitjéhez a cikk alján láthattok ékszer-variációkat. A kifinomult crop topot és a hullámos hajat a fekete bőrszoknya teszi dögössé, ami bár lapos, fűzős cipővel is jól mutatott (ha szaladgálós napról lenne szó), végül egy gyönyörű fekete tűsarkúval viselte. A felső különleges nyakmegoldása miatt most a nyakláncok háttérbe szorultak, cserébe nagyméretű fülbevalókat ajánlunk hozzá. Első körben a szoknyát tovább erősítve fekete, hosszú fülbevalókat mutatunk. Kriszti világos hajához tökéletesen passzolnak, kivillannak a tincsek alól. (Az én sötét hajammal már gondban lennénk.)

A blúz fodros ujja miatt kivételesen karkötővel sem kísérleteztünk, gyűrűkből viszont többet is megálmodtunk a szetthez. Fekete és ezüst, ami legjobban illik, itt fontos figyelembe venni, hogy a ceruzaszoknya cipzárja ezüst színű, így aranyat nem érdemes belevinni. Opcionálisan akár több gyűrűt is felvehetünk egyszerre. A szett mindenképpen elbírja, és így legalább nem kell azt a nehéz döntést meghoznunk, hogy MELYIKET VÁLASSZAM? 🙂

Túl a feketén, kicsit kimozdulva a komfortzónánkból választhatunk színes fülbevalót is, én most az ősz gyönyörű színeihez igazodva a bordó mellett tettem le a voksom. Nem zavarja sem a krémszínű felsőt, sem a fekete szoknyát, kiemeli az arcot, izgalmassá teszi a szettet. Foglalatban itt is maradt az ezüst szín.

Gyűrűk esetében picit lehetünk bátrabbak, mérete miatt nehezebben viszi el a figyelmet a csinos szettről. A bordó tökéletes választás, de ha egyszerű, apró fülbevalót viselünk, akkor akár más színű gyűrűt is húzhatunk. 

Ti milyen színű és típusú ékszerrel viselnétek Kriszti szettjét? Linkeljétek be nekünk itt kommentben, nagyon kíváncsiak vagyunk! 😉

Puszi,

Detty

Haj: József Szikriszt Hair Artist

Smink: Jankó Zsanett Smink & Maszkmester

Outfit:

Felső és szoknya: Nana’s

Cipő: Zara

Helyszín: Fröccsterasz Télikert

A képeket én készítettem – iPhone 7 Plus

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük