Vedd lazán a karácsonyt!

posted in: divat, Outfit | 0

Karácsonykor beindul a vándorlás: rokonok látogatása, baráti összejövetelek és még a rég nem látott családtagok is bejelentkezhetnek. A tanácsom? Válassz valami lazát!

Egy elegáns, de laza kabát, egy nadrág- most kényelmesebb lesz, mint például egy A-vonalú szoknya –egy laza, mondjuk fekete top és egy kardigán, és kész is az egész napra kényelmes és laza szetted.

Válassz színesebb nadrágot, a kardigán helyett lehet valamilyen meleg pulcsi is, és egy elegáns, de szintén kényelmesebb csizmát hozzá.

Az ékszerek tükrözzék inkább a te stílusodat: nem kell feltétlenül csillognod mint a karácsonyfa és persze a  karácsonyi minta sem kötelező. Ha szereted a gót stílust, egy ilyen ünnep alkalmával sem kell lemondanunk róla. Öltözz klasszikusabban, és nem fog túlzóan hatni a fekete, erőteljesebb ékszer.

 

A kevesebb viszont most is több: csak két testrészedet díszítsd elég, ha csak nyaklánc és gyűrű párosítás viselsz, vagy csak egy fülbevalót és karkötőt. Keverheted az arany és a rozé színeket is, de a fekete és ezüst párosítás is nagyon szép összhatású lesz.

Egy dologra figyelj: a vendégségben biztosan az asztal fölé fogsz hajolni. Ha nyakláncot választanál figyelj a hosszára: te sem szeretnéd az ünnepi ebédben megmártani, vagy egész idő alatt figyelni rá. Inkább rövidebb, kényelmes kiegészítőt válassz, és élvezd a hangulatot.

Szeretettel,

Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük