Weekend outfit

posted in: Outfit | 0

fullsizerender-4

Sziasztok,

most már egy télies szettet hoztam nektek, szerencsére ma gyönyörű napsütéses idő volt, szóval lehetett csalni kicsit: bokacsizma, hajpánt, szövetkabát. Ennél jóval melegebben is képes vagyok felöltözni, amit nemsokára láthattok is itt a blogon. Ma karácsonyi bevásárlásra indultunk, persze csak úgy lazán, mert igyekszünk mindent az interneten megrendelni, már most óriási tömeg volt mindenhol. A szettre visszatérve azért praktikus, mert egy bevásárlóközpontba érve a hajpántot és a sálat a táskába dobom, ezek nem foglalnak túl sok helyet, a kabátot kigombolom, így nem sül rám minden mire végzünk. Kényelmes pulcsi, sztreccs tregging és csillogó ékszerek, hogy ne legyen unalmas az egész. Most az arany alapszínű ékszereket választottam, nekem ez barnával mindig nyerő. Formájában pedig próbáltam hasonló gyűrűt, fülbevalót és nyakláncot választani, pedig ezek teljesen külön kaphatóak. Nekem mindegyik kicsit a jégcsap formájára emlékeztet, amiket élőben is láthatunk nemsokára az utcákon.

Ugye nem felejtettétek el ma meggyújtani a második gyertyát az adventi koszorú? A blogon is egyre több karácsonyi témájú bejegyzést olvashattok, például az adventi kalendáriumokról, az utolsó pillanatos adventi koszorúkról és a stresszmentes karácsonyról. Böngésszetek bátran egy finom, csésze, forró tea társaságában.

További szép estét,

Detty

fullsizerender-3 fullsizerender fullsizerender-2 fullsizerender-5 fullsizerender-1 img_3041

Outfit: Rossetti Bizsu ékszerek: ITT és ITT  és ITT / Kabát: C&A / Pulóver: H&M / Tregging: H&M / Hajpánt: asos / Sál: United Colors of Benetton / Napszemüveg és táska: Kínában vettem / Cipő: Zara

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük