12 Nő & Rossetti Bizsu – 3. rész

posted in: divat | 0

Februárban egy új sorozatot indítottunk a blogon 12 Nő & Rossetti Bizsu néven. 12 Nő, 12 történet, 12 interjú, 12 fotózás. Minden hónapban egy olyan Nőt mutatunk be nektek, aki minket is motivál, a hivatásával, hobbijával, személyiségével elkápráztat minket és a belőlük áradó lendületből nektek is szeretnénk átadni. Az 1. részben Vass Dórát mutattuk be, aki azon kívül, hogy gyönyörű, 38-szoros magyar bajnok ritmikus gimnasztikában. A 2. részben Horváth Beátát, a PIXIBOX Beauty Box megálmodóját ismerhettétek meg közelebbről.

Eljött a várva várt nap, hogy 3. vendégünket is bemutassuk, aki nem más, mint Szabó Lucia. Jelenleg a Budai Cukorbeteg Központ dietetikusa. Azt gondoljuk, hogy manapság elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, az alapanyagok ismerete, a helyes és elegendő mozgás. De természetesen nem születünk szakértőnek, így nyugodtan kérjünk tanácsot olyan szakemberektől, mint amilyen Lucia is. Konyhaterápia nevű blogján receptjeivel, posztjaival kreatív, egészségmegőrző ételeket oszt meg olvasóival, igazán érdemes követni. Most viszont egy teljesen más szerepben tündökölt, ugyanis Dorkához és Beához hasonlóan vele is készítettünk egy érdekes interjút, miközben a Rossetti Bizsu ékszereiben, kiegészítőiben kapta lencsevégre Szonja.

Hétköznapokon milyen stílusú ruhákban érzed jól magad?

“Valójában sokszor az aktuális hangulatom szabja meg az öltözködésem. Gyakran úgy kelek fel, hogy valami nőcis, de minél kényelmesebb szettet vegyek fel, máskor pedig kedvem támad szoknyában, magas sarkúban belibbenni a munkahelyemre. A magas sarkakról azonban gyorsan lebeszélem magam, lévén, hogy Budán dolgozom és sokat járkálok dimbes-dombos területen le-föl, így győz a józan ész.”

Hogy érezted magad a Rossetti Bizsu fotózásán?

“Jaj, fantasztikus volt! Teljesen kivirultam, igazi szuper modellnek éreztem magam! Profi volt a csapat, a sminkes, fodrász gyönyörűvé varázsolt, a fotós pedig folyamatosan ellátott instrukciókkal, hogy mikor sikerült jól a kép, mely végtagomat merre fordítsam, hogy a kép jól sikerüljön.”

Melyik ékszer vagy kiegészítő fogott meg a legjobban?

“Leginkább a karibi hangulatot idéző szett fogott meg, a pink nyári ruha és a hajamba varázsolt kendő. Igazi dögös, öntudatos nőnek éreztem magam benne!”

Hogyan határoznád meg a szépséget?

“Szerintem a szépségem inkább a jellemem tükrözi. Empatikus, kedves, figyelmes vagyok, igyekszem mindig segíteni, ezért is választottam segítő munkát. Emellett persze az ápoltságra, vagány, csajos stílusomra is hagyatkozom. A fotózáson ez előtérbe is került.”

Melyik a legutóbbi legkedvesebb emléked?

“Legkedvesebb emlékem…szerencsés vagyok, mert sok van. Az egyik, amikor tavaly nyáron Angliában jártam meglátogatni egy kedves barátnőmet és ellátogattunk a Seven Sisters Cliff-re. Amikor lementünk a hófehér sziklás partra, kiültem az egyikre, a lábaimnál pedig az óceán tajtékzott…imádtam! A másik, amikor édesanyámmal ellátogattunk a comó-i tóhoz, az is varázslatos volt!”

Mire nem sajnálod a pénzt?

“Hivatásomból adódóan a minőségi élelmiszerekre, gyümölcsökre, sajtokra. Igazi ínyenc tudok lenni. Na meg cipő bolond! Oxford jellegű cipellőből van néhány pár a szekrényemben.”

Mire sajnálod az időt?

“Nincsen ilyen, amit fontosnak tartok, annak időt is szentelek.”

Hogy állsz az online jelenléttel?

“Egész jól. Jelen vagyok egy-két közösségi média platformon, például Facebook-on, Instagram-onBlogot is vezetek, illetve a munkámban is sokat mozgok online felületeken.”

Milyen könyvet olvastál utoljára?

“Dan Brown: Eredet. Imádom Dan könyveit, verhetetlenek! Ahogy összefűzi a misztikus történelmi talányokat az akcióval, zseniális!”

Ha nem azzal foglalkoznál, amivel most, mit csinálnál?

“Valószínűleg tanár, versenytáncos, kutatótörténész, vagy színésznő lennék. Sok minden érdekel, kíváncsi természet vagyok.”

Mire vagy a legbüszkébb?

“Arra, hogy elvégeztem a dietetikusi képzést az egyetemen, és embereknek segítek a mindennapokban, tulajdonképpen gyógyítok, ha nem nagyképűség ezt kijelenteni. ”

Mi a következő úticélod?

“Nyáron Korfura megyünk, igazi családi nyaralás lesz. Amit még izgatottan várok, az a következő csajos kiruccanás Írországba. Misztikus tájak, fantasztikus történelmi emlékhelyekkel, zord tengerpartokkal…”

Fejezd be a mondatot: Nem fordítanám vissza az időt, mert…

“Minden okkal történik.”

Hol élnél a világban, ha nem Magyarországon?

“Na ez nehéz kérdés. Szívesen élnék Olaszországban, azt hiszem a nevem, a kreol bőröm miatt be is illenék. A másik szerelem Anglia, Cornwall, a tengerparton.”

Mi a kedvenc ételed?

“Nincs ilyen, illetve túl sok van. Házi sajt, paradicsom, olívabogyó, eper, csokoládé…”

Van bevált recepted meglepetés-vendégeknek?     

“Van: zöldséges tócsni fűszeres joghurttal. Cukkinivel, sárgarépával is szuper!”

Miben kellene még fejlődnöd, ha van ilyen?

“Természetesen van. Hajlamos vagyok szétszórt lenni, ez szerintem a természetemből adódik, de tanulom a precizitást. Illetve az informatikai tudásom is fejlődésért kiált.”

Mi az, ami nélkül nem indulhat a napod?

“Egy nagy pohár vizet minden reggel megiszom felkelés után, fellendíti az anyagcserét és a bőrnek is jót tesz a sok folyadékfogyasztás.”

Van most valami izgalmas terv a tarsolyodban?

“Terv még nem formálódott belőle, de elkezdtem egy természetgyógyász képzést, amit mindenképpen szeretnék beleépíteni a mindennapi dietetikai tevékenységembe. Véleményem szerint a nyugati orvoslás és a természetes gyógymódok nem ellenségei egymásnak, sőt! Érdemes a kettőt együtt alkalmazni az egészség fenntartása érdekében.”

Akik nélkül nem jött volna létre ez a sorozat:

Fotó: Hegedüs Szonja Photography

Smink, haj és sztájling: Sárosi Szilvia, Csibi

A fotózáson viselt ékszereket megtaláljátok a www.rossettibizsu.huwebáruházban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük