2017 kedvenc Rossetti Bizsu ékszerei

posted in: divat | 0

Sziasztok,

ma egy picit ismét rendhagyó poszttal jövök. Amikor múlt héten tudatosult bennem, hogy júniust írunk percekig csak néztem magam elé. Hihetetlen, hogy nyár van és ismét mindjárt az év fele eltelt. Még meg sem szoktam, hogy 2017-et írunk. Úgy rohan el mellettünk az idő, hogy jóformán észre sem vesszük. Pont emiatt szeretek néha leülni és összegezni. Minden területen. Hétvégén, mikor megterveztem a júniusi posztokat ide a Rossetti Bizsu blogjára, elgondolkoztam, hogy mennyi, de mennyi képanyagot gyártunk hétről hétre, amiket vasárnaponként csak kilövünk a világhálóra, az olvasók megnézik aznap plusz másnap és kész. Az enyészeté lesznek azok a képek, amin Rékával (FénytérKép) órákat dolgozunk. Másnap jön egy újabb anyag, egy újabb ötlet, egy másik cikk a Facebookon. Ahogy ülök és erre gondolok egyszerre csak megsajnálom a képeimet. Főleg azt a sok közeli ékszerekről készült képet, amin a Rossetti Bizsu gyönyörű ékszerei bukkannak fel rajtam az outfit posztokban minden héten. Így áthúztam a mai cikk ötletemet és arra gondoltam egy rövid, fél éves összefoglalóval készülök nektek. Szerintem nagyon színes lett az anyag, rengeteg árnyalat és stílus kapott benne helyet.

Nyakláncok

A nyakbavaló különleges ékszerek nálam mindig a kísérletezés kategóriában voltak. Imádom őket. Mindet. Már csak nézni is egy bolt üzletében, vagy görgetni a weboldalon. A Rossetti Bizsu nyakláncai olyan széles körben elégíti ki a vásárlók igényeit, hogy sokszor nagy gondot okoz végre választani belőlük. Ránézek egyre, körvonalazódik egy stílus, megjelenik egy outfit. Majd meglátok egy másikat…és ez mindig kezdődik előröl. Már csak ezt a 8 nyakláncokra specializálódott képet megnézve is, 8 teljesen különböző típus. Hétköznap ritkán jut eszembe felvenni őket, pont valamelyik nap szólt rám egy kolléganőm, hogy miért nem viselek gyakrabban feltűnő nyakláncot, mikor ilyen jól áll. Ha tudná mennyit őrzök a szekrényemben… 😀 Az idei vonalat meg sem tudnám húzni, szinte minden játszik. A divat felgyorsulása ezen a területen is érvényesül, az egyik trendnek még nincs ideje kimenni a divatból, már itt is van a másik. De ne bánjuk! Csak viseljük őket nap, mint nap!

Karkötők

A karkötőkkel picit hadilábon állok a mindennapjaimban, mert számítógépen dolgozok és borzalmas kényelmetlen. Így ha reggel fel is veszem, azonnal a billentyűzet mellett végzi, és onnan figyel rám egész nap. Most az egyedüli amit imádok és nem zavar, az a fehér pici gyöngyös, ami rögtön itt bal felül van. Finomítom vele a szettemet és minél barnább a bőröm annál jobban mutat rajta. Viszont buliba minden ellenvetésem eltűnik, és általában óriási karpereccel indulok útnak. A bal alsó sarokban lévő aranyszínű az arany órámmal nálam elsők között szerepel.

 

Gyűrűk

Nem tudok betelni sokszínűségükkel és azzal a számtalan alakkal, amiben formát öltenek az utóbbi időben. Amíg tavaly a fehér márvány mandulaszem volt a kedvencem (ezt több posztban be is bizonyítottam), idén a színes, de egyszínű és egyszerű. Az alul középen lévő pink ezüst foglalatban abszolút kedvenc. Ahogy ezeken a képeken ki is derül a körmöm is általában ilyesmi színben pompázik, így az külön öröm, ha pont olyan színű lesz a körmöm, amilyen gyűrűm már van otthon. Másik nagy kedvenc idén a több részből álló gyűrű. Úgy variálhatom ahogy akarom, és bevallom sokszor még az ezüst és arany foglalatot is egymás mellé biggyesztettem. :O

 

Fülbevalók

Talán többször írtam már, hogy a kedvenceim az apró bedugós, színes fülik. Minden nap ezek után nyúlok, álmomból felkeltve sem megyek el nélkülük, az idők során elég szép készletet felhalmoztam, így a szivárvány minden színében fellelhetőek otthon. Viszont az outfitekben igyekszek színes, mutatós, nagyobb fülbevalókat megmutatni nektek, amik színben passzolnak a szetthez. Nagyon jól lehet játszani velük, sokszor teljesen új fényben tünteti fel az arcot. Természetesen ilyenkor magammal is kísérletezek, és jó párszor előfordult, hogy olyan fülbevaló tetszett meg a fotózáson, amit magamtól csak úgy a hétköznapokra nem is választottam volna.

Nektek melyik volt a kedvencetek?

 

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük