5 egyszerű frizura tipp

posted in: divat, trend | 0

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy ideje rászoktattam magam a heti 1 hajmosásra. Sokaknak furcsának tűnhet, de a hajam azóta sokkal egészségesebb, hogy nem teszem ki hetente többször mosásnak, balzsamozásnak, szárításnak, vasalásnak. Az viszont tény, hogy az első két nap után már összefogva hordom. Ez pedig egy idő után nagyon unalmas tud lenni. Ezért mindig kutatom az új kiegészítőket, amivel meg tudom bolondítani néha. Ezekből ötöt mutatok a mai bejegyzésben.

Kontykészítő

Egyből egy olyan darabbal kezdek, amit tinédzserkoromban már megtanultam használni, biztos sokatoknak volt. Egyszerű használata megkönnyíti a reggeli kontykészítést és sokkal feszesebb, egyenletesebb lesz a végeredmény. Vékony szálú haj esetében kontyfánkkal lehet csalni picit, ami a Rossetti Bizsu webáruházában 270 Ft ITT

Kontykészítő 210 Ft >>> ITT

Karperec 1.390 Ft >>> ITT

Csepp gyűrű 1.190 Ft >>> ITT

Bársony hajpánt

A legegyszerűbb megoldás egy csavart hajpánt. Ősz lévén jöhetnek a bársony anyagból készült, elegáns darabok. Ezekhez pedig tökéletesen illenek a rojtos, őszi fülbevalók és még a hajunk is leengedve marad.

Bársony hajpánt 590 Ft >>> ITT

Tripode fülbevaló 850 Ft >>> ITT

Kendő a copfba

Az 5 másodperces trükkhöz tényleg csak egy szuper kendő kell, és a hajgumira tekerve, két végeit pedig lazán leengedve máris átlépünk az unalmas frizurán.

Lilien kendő 440 Ft >>> ITT

Tripode fülbevaló 850 Ft >>> ITT

Egy kis csillogás

Legkönlegesebb hajpántunk csavart és csillogó. Rózsaszín és kék színben is kapható, igazán különleges kiegészítője lehet outfitünknek, ha egy kis színre vágyunk. Összefogott és leengedett hajjal is működik. 

Csavart hajpánt 850 Ft >>> ITT

Devínia fülbevaló 595 Ft >>> ITT

Farmert a hajba

Szívecskés, farmer hajpántunkat már több outfit posztban is láthattátok, nem véletlenül, nagyon nagy kedvenc nem csak nálunk, de a vásárlóink körében is. Titka a sokoldalúságában rejlik. Az anyag belsejében egy drót húzódik végig, így pont oda tudjuk tekerni, ahová csak szeretnénk és fix rögzítést biztosít. Én legszívesebben a fejtetőmön kötöm össze és egy masnit formázok a lelógó végekből. 

Farmer hajpánt 990 Ft >>> ITT

Karika fülbevaló hamarosan a webshopban!

Nektek mi a trükkötök unalmas frizura ellen?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük