6+1 dolog, amikért a héten rajongunk

Régen volt már összesítő, több márkát felölelő poszt, így ma összegyűjtöttem azokat a termékeket, amiken megakadt a szemem az elmúlt héten. Lehet szó akár a legújabb divat- vagy szépségtrendről, édességről, kedvenc kozmetikumról, izgalmas olvasmányról – itt mindent megtaláltok. Szeretem megosztani, ami jó, ti pedig naprakészek lehettek.

A Pelso fürdőruhái

Nagyon friss az infó, ma került fel oldalukra a 2018-as kollekció (jelenleg előrendelhető), ami az Édeni Reggel nevet kapta. Az idei évben is minden modell a márka tervezője Mészáros Angéla, és a kreatív vezetője, Bálint Attila közös munkájának eredménye. A kézzel festett, majd digitalizált mintákat Szőke Juliannának köszönhetjük. A gyártás 100%-ban Magyarországon történik, számomra ebben rejlik különlegességük. Ti ismeritek a márkát?

Egészséges reggeli

Az utóbbi időben egyre nagyobb erővel kutatok az egészséges reggelik után. Az utóbbi időben zabkásákat ettem, most pedig felfedeztem egy új márkát, ami tökéletes megoldást kínálhat a finom, de egészséges reggelikhez. A Hester’s Life büszkén mutatja meg a termékek összetétel listáját! Mindegyik kompromisszumok nélkül teszik egyszerűbbé az egészséges és tudatos táplálkozást. Termékeik olyan tudatos vásárlóknak készülnek, akik számára fontos az alapanyagok kifogástalan minősége, illetve akiknek jogos elvárásuk az adalékmentes összetétel. Minden hónapban kiválasztják valamelyik ízt, amit kedvezményesen kínálnak. Nekem a Crunchy Nuts a kedvencem, amiben finom, ropogós magvak vannak. Nem mellékesen pedig szintén egy magyar kezdeményezés.

Töltött kürtőskalács

Egész tavaly nyáron rágtam Balázs fülét, hogy menjünk el egy olyan helyre, ahol ilyen csoda, töltött kürtőst kapnak, de valahogy nem jutottunk el. Idén viszont bepótoltuk, pont a márciusi diétám végén, zárásképpen kóstoltuk meg. Egyrészt isteni, másrészt nagyo tömény, nagyjából a felénél telítődtem el cukorral. De egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia. Mi a Street Cakes-ben voltunk, nem tudom a többi milyen. Ti voltatok már? Melyik a kedvencetek?

A Rossetti Bizsu új kollekciója

Többször esett már róla szó itt a blogon és Facebookon is, de most már a saját szemetekkel is megtekinthetitek őket, hisz feltöltésre kerültek a webáruházba. Az utolsó két outfit posztban már ezekből láthattatok ízelítőt ITT és ITT.

Izgalmas olvasmány

Instagramon a legkevesebb lájkot mindig a könyves képeim kapják, ami miatt nagyon szomorú vagyok. Az olvasás igen is fontos. Mióta tagja vagyok a “12 hónap 12 könyv kihívás”-nak újult erővel falom a könyveket, a Bookline nagy örömére. Mindig szuper akcióik vannak, így a kívánságlistámból sorra esnek ki a jobbnál jobb kötetetek. Esténként telefonnyomkodás helyett átálltam az olvasásra, ami nem volt könnyű az elején, de most már természetes. Az utóbbi idők legjobb könyve volt nekem A szolgálólány meséje. Ti olvastátok már? Tudom, sorozat is készült belőle, amit már mi is nézünk, de ragaszkodtam hozzá, hogy előtte hagy olvassam el. Így mindig sokkal izgalmasabb.

The Ordinary márka

A saját blogomon nagy érdeklődést mutatott, amikor elkezdtem megosztani a véleményemet erről a márkáról. Készülök egy hosszabb, részletes bejegyzésre is, amit csak a TO márkának szentelek, de most egyelőre a legújabb szerzeményemet szeretném dicsérni. Ultrasok, 30% tiszta C-vitamint tartalmazó vízmentes, szilikonos formula, ami selymesen oszlik szét a bőrön, és sima érzetet hagy maga után. Egyszerű és stabil C-vitamin formula, ami egyszerre többféleképp is segít a bőröregedés ellen. Nagyon furcsa “íze van”, nem jó ha szembe kerül, illetve az első két alkalommal picit csípett is, mikor felkentem, de azóta istenien megbarátkoztunk és nagyon szép a bőrképem tőle. Mindig a Tinamu oldaláról rendelem meg és beszaladok érte a Régiposta utcába. Gondoltátok volna, hogy egy ilyen kiváló hatóanyagokat tartalmazó kozmetikum csak 2.600 Ft?

Sárga ruha

Ahogy előbújtak az első napsugarak, rákattantam az egyberuhákra. Olyan gyönyörűek vannak az idei kínálatban, hogy már a nézegetésük is csodálattal tölt el. Múlt héten egy kék csipkésért voltam oda, most pedig ebbe a sárga ruhácskába szerettem bele Reserved új kollekciójából. Idén egy esküvőre megyek, a húgoméra, úgyhogy már elkezdtem nézegetni a ruhákat.

Ti miket láttatok a héten, amin megakadt a szemetek? Ajánljatok nekünk ti is!

Puszi,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük