Kedvenc japán trendünk: a kimonó

posted in: divat | 0

A múlt heti outfit egy visszafogottabb, finomabb szettet takart, pamut darabokkal, fodrokkal és a FLOWER kollekció vadonatúj darabjaival. Ma pedig egy merészebb, kihívóbb darab kapott szerepet: a kimonó.

Ez a darab pár éve minden nyáron próbál picit kopogtatni az alapdarabok ajtaján, de szerintem először idén nyert igazán bebocsátást. Ha olvastátok korábbi outfit posztjaimat tudjátok, hogy első blikkre drága holmit igazán ritkán (vagy talán soha sem) veszek. Eddig teljesen hidegen hagytak a kimonók, de idén megmozdult bennem valami és összegyűjtöttem pár érvet a ruhadarab mellett:

  • mintás, ezáltal felfrissül a ruhatáram
  • hosszú, így ha szeretném, hátul jótékonyan eltakar még extra rövid nadrágban is
  • kis helyen elfér, így nyári estékre tökéletes választás

Amiket először néztem elég húzós áron voltak, így szokásomhoz híven megvártam egy akciót (ITT) és 2.790 Ft-ért csaptam le egy úgynevezett teszt darabra. Már az első alkalommal megszerettem ezt a nem mindennapi darabot, így várhatóan még pár akciós darabot be fogok szerezni az idei szezonban. Korábban taszított a sárga szín (fogalmam sincs miért), így most teljes kollekcióban kellett gondolkoznom. A fülbevalót és a gyűrűket hamarosan megtalálod a Rossetti Bizsu webáruházban, a gyönyörű selyem kendőt ITT találod, mindössze 590 Ft-ért.

A sárga szandálra pedig régóta fájt a fogam, de a hazai webáruházakban 10.000 Ft felett találtam meg, így megrendeltem ugyanazt Aliexpress-ről (kb. 3.200 Ft-ért). Eddig két alkalommal volt rajta és semmi negatívumot nem tudok mondani, a méret tökéletes és kényelmes is. Így állt össze a mai outfit, remélem neked is tetszik.

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük