7 trend, ami nem kerül semmibe

posted in: divat, Outfit, trend | 0

A leárazások utolsó napjaikat rúgják és szépen lassan megtelnek a tavaszi áruval az üzletek polcai. Rajtunk pedig megint itt a nyomás, hogy új szezon, ruhatárfrissítés, gardróbrendezés…vajon mi lesz most a divat? Mit hordhattam tavaly, mert most egy göncöm sincs. De mielőtt pánikba esünk, gondoljuk végig milyen divathullámokra is érdemes befektetni, illetve mik azok, amik a saját ruhatárunkból is megvalósíthatóak egy kis kreativitással. Mai bejegyzésünk természetesen az utóbbiról fog szólni. Jöjjön 7 egyszerű és nagyszerű stílustrükk, amikhez nem szükséges mélyen a zsebedbe nyúlni.

Melegítőnadrág az utcára

Biztos neked is van olyan “mackóalsód”, ami alapjában véve jól néz ki, jó anyaga van és csinos rajtad. Most válassz egy színben hozzá illő magassarkút és meg fogsz lepődni milyen jól mutatnak együtt.

Ingre pulcsi

Gondoltad volna, hogy az új szezonban szükséged lesz az uncsi fehér ingedre? Méghozzá kihúzva. Ha nincs, akkor csak akassz le egyet a párod szekrényéből, majd húzz rá egy olyan pulóvert, amit már épp ki akartál dobni, mert rövid. Kész is a 2018-as tavaszi trend egyik szettje.

Hátulgombolós

Ha már jön a jobb idő és szabadon maradhat a hát, válassz egy olyan kardigánt vagy felsőt, amit felül egy gomb fog össze és vedd fel fordítva. Sosem gondoltad volna, ugye?

Fehérneműben a buliba

Bevállalósok figyelem! A szexi fehérnemű és a blézer közül egyszerűen hagyd ki a felsőt, a blúzt. Gombold be a blézer felső gombját és indulhat a vad bulizás!

Mutasd a zoknid!

Még mindig nem elég bátor a világ, hogy elterjedjen a magassarkú + zokni kombináció, pedig a nemzetközi divat szemrebbenés nélkül használja nap, mint nap.

Hajts egyet!

Nem kell lemondanod a kedvenc tavalyi farmerodról, mert túl egyszerű. Hajts egyet az alján és máris nem ugyanaz a darab. 

Oversize mánia

Én is imádom az oversize cuccokat, de arra mindig figyelek, hogy ha felső túl bő, akkor a nadrág szűk legyen, vagy fordítva. Ha nem szeretnél költeni rá, de kipróbálnád neked hogy áll, nyisd ki ismét a pasid szekrényét és válasz valamit. 🙂

Ti melyik trendet próbálnátok ki először? Én az inget pulcsival. 🙂

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük