A leggyönyörűbb ékszerek és hajdíszek a szalagavatódra

posted in: divat | 0

Ma beköszöntött a hűvös november és ezzel együtt a szalagavatók ideje. Az enyém már sok-sok évvel ezelőtt volt, és nem volt épp megszokott, így segítséget kértem az ismerőseimtől, hogy manapság hogyan zajlik. Mi anno kánkánoztunk és egy musicalt adtunk elő, de azt megtudtam, hogy a hagyományos keringő még mindig nagyon népszerű. Így nem maradhatnak el a szuper tippek tőlünk, ismét a Rossetti Bizsu webáruházából válogattam nektek. Első körben gyönyörű, strasszköves ékszerszetteket a fehér szalagavatós ruhákhoz. Legelterjedtebb a szív alakú dekoltázzsal ellátott ruha, így a mellkas szinte hívogatja a gyönyörű ékszert. A színek most nem dominálnak, finom, elegáns, arany vagy ezüstszínű nyaklánc illik a ruhához. A legegyszerűbb és legszebb megoldás pedig egy szett, ahol nem is nekünk kell gondolkoznunk , hogy mi illik mihez, a Rossetti Bizsu kínálatában pár kattintás és már ki is választhatjuk a ruhához legjobban illő duót vagy triót.

A strasszköves kiegészítőkön kívül gyöngyös szettek közül is tudunk válogatni, akinek a szívéhez közelebb áll a fehér szín és maga a gyöngy. Itt is a szett a legjobb választás, főleg azért, mert a gyöngyök színe eltérhet, hisz rengetegféle létezik. De a szettel biztosra megyünk, hogy azonos árnyalatú mind a fülbevaló, mind a nyaklánc és találunk olyat, amihez karkötő is van.

Már az én szalagavatóm idején is divat volt, hogy a lányok sminkeshez és fodrászhoz mentek, nekem ez volt az első profi sminkem. A hajak esetében is mindig változik, hogy éppen melyik évben mi a trend, de a konty, a félkonty és a leengedett fazon alapvetően marad. Ezért olyan gyönyörű kontytűket mutatok, amik más alkalmakkor esetleg eszünkbe sem jut (kivéve esküvő), mégis olyan gyönyörűek, mutatósak, lehetnek színesek, mattok, fényesek, strasszosak, nagyobbak vagy éppen csak akkorák, hogy kilátszanak. Ti kontypártiak vagytok? Ha táncról lenne szó én biztosan a szoros kontyot választanám, hogy ne lógjon a szemembe és ne melegedjen a nyakamra.

Ha pedig mégsem konty, akkor lehet leengedett, amit egy gyönyörű strasszos hajráffal fogunk hátra, vagy félig felfogott, amibe egy francia csat kerül. Gyönyörű darabokat találtok a webáruházban, ráadásul ezeket más alkalmakkor is bátran viselhetitek, sok mindennel kombinálható és belesimul az idei ősz francia sikkjébe.

Ti melyikbe szerettetek bele? És milyen táncot adtok elő a szülőknek? Írjátok meg nekünk kommentben, kiderül, jól tippeltem-e, hogy többségben idén is keringőznek a végzősök! 🙂

 

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük