A Rossettibizsu és ami mögötte van 10.

posted in: Egyéb | 0

Ahhoz, hogy hétről-hétre bemutassuk az újdonságainkat az egyik fontos lépés a termékek fotózása. Mint már meséltük, olyan sok modell érkezik minden hónapban, hogy bármennyire szeretnénk sem tudunk mindent megmutatni.  A webshopban a lányok különböző szempontok alapján kiválogatják, melyek azok a bizsuk vagy hajdíszek , amelyek az adott hónapban bemutatásra kerülnek majd újdonságként.

A túl nagy kínálatból válogatás egyik szempontja az, hogy éppen milyen évszakban vagyunk persze, de nem csak a színek miatt: nyáron például sokkal több hajdísz fogy, bármi, amivel melegben lehet összefogni, feltűzni, kontyot készíteni, de például a nagyobb, fém alapú nyakláncok 30 fokban nem népszerűek, teljesen érthető módon. Hőségben próbáljuk elkerülni, hogy nyomot hagyjon a dekoltázson 🙂

Emellett igyekszünk követni éppen melyek a népszerű darabok: ha minden második vásárlónak a kosarában landol a fa jellegű, hatású fülbevaló, akkor ebből fotózunk be több modellt .

A fotózást a házi stúdiónkban végzi Klaudia kolléganőnk.

IMG_5081 (Large)

Az ő fotóit láthatjátok viszont a webáruházban, ez a munkájának talán monotonabb része, azaz termékfotó, termékfotó, termékfotó.. még ha az alanyok változatosak is :-), de Klaudia készíti el a Facebook oldalunk termékmegjelenéseit, a napi ajánlatokat is.

Biztosan frusztráló a halmozódó, fotózásra váró bizsuhalmaz, amelynek vásárlóink csak a végeredményét látják, köszönhetően Klaudiának 🙂

IMG_5109 (Large)

Klaudia a szolid, finom, apró fülbevalókat viseli szívesebben, ezen a héten az ő őszi összeállítását ajánljuk nektek is:

 

dsc_5390

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük