A szezon legragyogóbb színei egy helyen

posted in: divat, Outfit, trend | 0

Az ősz kétségtelenül a legszínesebb évszakunk, ami nem csak a természetben mutatkozik meg, hanem ruháinkon is. Ha eddig nehezen eresztetted a nyarat, most hoztunk pár őszi színt, ami biztosan jobb kedvre derít. Találd ki melyik szín áll a legközelebb hozzád, mi fog dominálni a szekrényedben az idei szezonban, mi pedig segítünk megtalálni hozzá a tökéletes ékszereket és kiegészítőket.

A csodás barna

Kezdjük is rögtön az ősz legalapabb színével. Idén a világosbarnától a mély kávébarnáig terjed a skála, így mindenki könnyen megtalálhatja a hajszínéhez és bőrtónusához legjobban illőt.

Hajpánt 990 Ft; Fülbevaló 890 Ft; Gyűrű 1.490 Ft; Karkötő 390 Ft; Pénztárca 3.590 Ft

Az izgalmas sárga

Napsárga vagy mustársárga? Te melyikre szavazol? Ebben a szezonban számos izgalmas sárga árnyalat csábít arra, hogy felfedezd! Próbálj ki olyat is, amit eddig még nem mertél!

Kendő 790 Ft; Fülbevaló 790 Ft; Karkötő 1.790 Ft; Gyűrű 1.290 Ft

Az ellenállhatatlan zöld

Év vége közeledtével újra és újra előkerül a fenyőzöld, a smaragdzöld és az összes különleges zöld, ami elé lehet tenni egy szót, amit szeretünk. Légy ellenállhatatlanul elegáns vagy tökéletlenül laza a zöld csodás árnyalataiban!

Hajpánt 1.090 Ft; Fülbevaló 1.090 Ft; Karkötő 790 Ft

A tüzes piros

Egyik listából sem hiányozhat a piros. Ősszel talán sokan inkább a bordóra voksolnak, de ne feledkezzünk el a pirosról sem. Légy merész, ez a tüzes szín ellenállhatatlan nőiességet kölcsönöz!

Fülbevaló 890 Ft; Gyűrű 1.090 Ft; Karkötő pár 790 Ft; Neszesszer 890 Ft; Kulcstartó 1.290 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük