A tikkasztó hőségben is ragyogni

posted in: divat, ékszer, Outfit | 0

Hétfőn volt az év legmelegebb napja, mikor máskor fotóztunk volna. Imádom a nyarat, de azért az öltözködéssel néha összeakad a bajszom, főleg amikor már tusolás után ömlik rólam a víz. Ilyenkor általában nem hogy csinosan nincs kedvem felöltözni, de sehogyan sem. Idén nyáron a miniszoknyák nagy barátaim lettek, a tavalyi halom rövidnacim biztos meg is van sértődve.

Hullámos hajat képzeltem ehhez a szetthez, de kizárt, hogy ilyen tikkasztó hőségben leengedjem a hátamra. Úgyhogy marad a tinédzser copf, amit próbálok feldobni izgalmas Rossetti Bizsu hajgumikkal. Hol leopárdmintással, hol flamingóssal, hol pöttyössel, hol csíkossal.

Általában az órához választok karkötőt, majd ahhoz a gyűrűt. A sárga szoknya miatt most az arany színre esett a választás, így két kedvenc karkötőm is csatlakozott a szetthez. A Doro karkötőt és a Damore karkötőt is megtalálod ezüst színben is a webshopban. A Valve gyűrűk pedig igazi jolly jokerek, ha hezitálok, végül mindig ezek mellett döntök.

Nyáron a nyakláncokat nehezebben viselem magamon, így meztelen vállhoz és mellkashoz általában feltűnő fülbevalót választok. Ezekből nincs hiány a Rossetti Bizsunál, minden szín és stílus képviselteti magát. A mai outfit posztban a Palm fülbevaló kapott főszerepet, amit kék színben is beszerezhetsz.

A kis sárga, selyem hatású kendőt pedig már Instagramon láthattátok, hiszen Rómában a hajamban viseltem. 790 Ft-ért igazi kincs és az ősz színeihez is tökéletesen fog passzolni a jövőben.

Te mit viselsz legszívesebben a tikkasztó hőségben? (Persze a fürdőruhán kívül.:D)

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük