Az idei tél slágere – a kötött fejpánt

posted in: divat, trend | 0

A divat elhivatott követői általában nem csípik a telet, hisz sokkal kevesebb lehetőség jut saját stílusuk csillogtatására. Viszont az utóbbi években a téli kiegészítők csúcsra törtek, most már rengeteg csinos darabbal fel lehet dobni az esetleg unalmas téli kabátunkat. Egy elragadó szőrme gallér, egy bőr kesztyű, egy látványos sál. Ha pedig itt a december és hűvösre fordul az idő, jöhetnek a fejfedők is, hogy védjük a hajhagymákat és persze, hogy ne fázzunk. De mi van, ha a sapka nem áll jól neked vagy lelapítja a hajad, esetleg ha nem illik az elegáns kabátodhoz? Próbálj ki idén télen egy új alternatívát! Légy’ bátor és szerezz be egy kötött hajpántot! Mai posztunkban megmutatjuk, hogyan néz ki a gyakorlatban ez a puha, meleg kiegészítő.

Egy sima, egy fordított

Kötött, fonott mintás hajpántunkat 6 színben találod meg a webáruházban. Vastag, így garantáltan nem fogsz fázni benne. Legyen szó a mályva, a fekete, a szürke, a barna, a bordó vagy a bézs színűről. 

Egy kis csavar

Rugalmas, vastagon kötött hajpántjaink egy egyszerű fekete vagy szürke kabátot is fel tudnak dobni. 5 színben, 1.490 Ft-ért tudsz lecsapni rá. Ráadásként tökéletesen belefér a Mikulás zsákjába és a karácsonyfa alatt is nagy örömet szerezhetsz egy ilyen vidám darabbal. 

Kötött virág és gombok

Bátraké a szerencse, szól a mondás, így kínálatunkban gombbal záródó, kötött virággal díszített darabot is találsz. Fekete alapon ezüst szálas fejpántunk 1.390 Ft a webshopban, ismerkedj meg vele te is! 

Reméljük te is megkedvelted ezt a hasznos, téli kiegészítőt és meg is találtad a neked megfelelő típust és színt nálunk. További inspirációért, kedvcsinálóért görgess lejjebb!

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük