Buliznál biciklis nadrágban?

posted in: divat | 0

Néha csak kapkodjuk a fejünket a legújabb trendeket látva. Fel a kezeket, kinek volt régen biciklis gatyója? Nekem lila volt, pontosan emlékszem rá, bő Adidas pólóval viseltem a suliba tizenévesen. 😀 Nagyjából ugyanebben a stílusban üdvözölhetjük 2019-ben is. Az inspirációs képek alapján még akad is egy-kettő, ami jól néz ki, de egyelőre mi nem tudjuk elképzelni, hogy egy szép napon ebben érkezünk az irodába. Úgyhogy ennek a trendnek most még csak csendes megfigyelői vagyunk. Talán legfőképpen a tinédzsereket célozták meg ezzel a darabbal, bár Budapest utcáin sajnos már is láttunk túlkapást. Nézzük hogyan viselik a Pinterest sztárjai a feszes biciklis nadrágot!

Ami viszont azonnal szembetűnő, hogy a legtöbb esetben övtáskával viselik a bevállalós hölgyek, amikkel már sokkal nagyobb barátságot kötöttünk a szezon elején. A kezdeti döbbenet után rájöttünk, hogy igazán praktikus, kényelmes és trendi a derekunkra csatolni egy vagány övtáskát. Ismerős az a megkönnyebbülés érzése, amikor nap végén a vállunkról lekerül a nagy táska, amiben az életünk benne van? Egy tudatos nő, nem rohangál csak úgy egy rúzzsal meg egy pénztárcával hétköznap. 🙂 De hétvégén nyugodt szívvel letehetjük a terhet! Nincs szükség a határidőnaplóra, a hűségkártyák tömkelegére, a számlákra, a csekkekre, a hatalmas – mindenre biztonságot nyújtó – neszesszerre. Próbáld ki mennyire jó elindulni úgy valahová, hogy nem a vállizmoddal tartod a ridikülöd tartalmát, hanem a könnyebbik verzióját a derekadra csatolod! Fesztiválozóknak pedig kötelező!

A Rossetti Bizsu újításként igazán különleges darabokkal kezdte a nyarat, a csillogó övtáskák már elérhetőek a webshopban.

Ha pedig különleges ékszerekre vágysz, akkor is érdemes körülnézni webáruházunkban, hiszen megérkezett a Summer Collection. www.rossettibizsu.hu

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük