Ékszer ABC – hogy még jobban megismerd termékeinket

posted in: divat, ékszer, trend | 0

Ma egy különleges, átfogó poszttal készültünk neked, amiből még jobban megismerheted termékeink sokszínűségét, kínálatunk változatosságát. Egy ékszer ABC formájában segítünk eligazodni webáruházunk eklektikus választékában. Tarts velünk ma is!

A, mint alkalmi

Talán az alkalmi ékszerek azok, amiket legritkábban viselünk, és legtöbbször ezekkel az ékszerekkel fordul elő, hogy a legváratlanabb pillanatban lenne szükségünk a megfelelőre, de még sincs olyan, ami éppen az aktuális ruhához illene. Legyen szó bálról, színházról, randevúról, esküvőről, nálunk megtalálod a legszebb alkalmi ékszereket ITT.

B, mint bross

Bross, vagy más néven kitűző, amik lehetnek hétköznapiak egy blézeren, érdekesek egy táskán, különlegesek egy turbánon vagy mutatósak egy elegáns eseményen. Nézd meg az összeset ITT.

C, mint choker

Újra és újra divatba jön a nyaklánc eme formája, mely kiemeli a nyakat. Nálunk találsz belőle elegánsat, vagányat, cukit, de még farmert is. Csekkold le ITT és próbáld ki te is!

D, mint dísztasak

Sokszor feledésbe merülnek gyönyörű és alkalomhoz illő dísztasakjaink és díszdobozaink a csillogó ékszerek mellett, pedig itt vannak és csak arra várnak, hogy az idei karácsonyi ajándékaidat beletedd és boldoggá tedd szeretteidet. Válaszd ki a neked legjobban tetszőt ITT.

E, mint elegancia

A legtöbb nő számára fontos, hogy olyankor, amikor a helyzet megkívánja, magára öltse a tökéletes eleganciát. Vannak olyan különleges ékszereink ezekre az alkalmakra, amiknek már a nevükben is szerepel a szó: elegancia. Kíváncsi vagy rájuk? ITT megtalálod.

F, mint fülbevaló

Hétről hétre új fülbevalók kerülnek fel webáruházunk kínálatába, a szivárvány minden színében, az összes stílust megtestesítve és minden igényt kielégítve. Ne maradj le róluk! ITT van mind!

G, mint glitter

Glitter, flitter, jöhet minden ami csillog, főleg az év végi ünnepek közeledtével. Csillogjon a fülbevaló, ragyogjon a kulcstartó és tündököljön a hajráf ezeken a különleges alkalmakon. Nézd meg, te hogyan sziporkáznál ITT!

H, mint hajgumi

A leghasznosabb apróságról sem feledkezhetünk meg, amikre lépten-nyomon szükségünk van. Felejtsd el a hagyományos darabokat, nálunk gyöngyös, fodros és márványos darabokat is találsz ITT.

I, mint ingyenes átvétel

Ha megtaláltad szíved választottját, csak rakd a kosárba, töltsd ki az adataidat és vedd át személyesen a Lurdy Házban található Ibolya Jegyirodában. Természetesen választhatsz házhoz szállítást és Pick Pack Ponti átvételt is. Ahogy neked a legkényelmesebb.

J, mint jégvirág

A tél csodája, a jégvirág lassan aktuális lesz. Nálunk ékszerek formájában jelennek meg ezek az apró jégkristályok virágmintái. Olvadj fel a részletekben ITT!

K, mint karperec

Az idei szezonban a karkötők közül is a karperecek erősítenek. Egy egyszerű, meleg, puha pulóvert is fel tudnak dobni, ráadásul minden színben és formában előfordulnak webáruházunkban ITT. Te választottál már?

L, mint lánc

Ez a lánc nem eszterlánc, hanem fényesen csillogó nyaklánc. Télen se hanyagoljuk el őket! A legújabbakat már megtalálod a webáruházban ITT.

M, mint márvány

Ugye te is odáig vagy a márvány mintáért? Nálunk minden ékszeren és kiegészítőn megtalálod, legyen szó gyűrűről, nyakláncról, hajgumiról, hajcsatról vagy copffogóról. Márványmániások IDE!

N, mint neszesszer

Egyet otthonra, egyet az utazásra, egyet a retikülbe, egyet az irodába. Válassz menő kozmetikai táskáink közül, hogy mindig kéznél legyenek a kedvenc apróságaid. ITT találod mindent.

O, mint opál

Az opál megszilárdult kovasavgél, kémiailag az oxidok-hidroxidok osztályába tartozó krisztobalit ásvány víztartalmú, gyengén kristályos változata. Ezek a minták a mi ékszereinken is visszaköszönnek, keresd meg a legszebb darabokat ITT.

P, mint poncsó

Az ősz idén sokat váratott magára, de most már itt van, az idő igencsak lehűlt, így eljött a poncsók ideje. Te szereted őket? Meleg, puha, praktikus és több mintából választhatsz a webáruházunkban ITT.

R, mint rojt

Idén nyáron a rojtok uralták a fesztiválokat, most pedig az őszi szezonba nyúlnak át egy visszafogottabb formában. A rojtos sál nem újdonság, cserébe régi sztár. Egy rojtos fülbevaló pedig feldobja az unalmas pulcsikat, egyszínű blézereket, sima blúzokat is. Rojtok, rojtok mindenütt!

S, mint stóla

Te hogyan hordod szívesen stóláidat, sálaidat? … Bárhogy is tekered, nálunk megtalálod a megfelelő színt és formát a kabátodhoz és a stílusodhoz. Teszteld le ITT!

T, mint turbán

Idén tedd félre a sapkáidat és újíts be pár trendi turbánt! Hogy miért? Mert meleg, trendi, különleges és mindenkinek jól áll. Nem hiszed el? Próbáld ki ITT!

U, mint unikornis

Nem eresztjük kedvenc egyszarvúnkat. Te ismersz olyat, aki rajong érte? Rejts el egyet a mikulászsákba vagy a karácsonyfa alá, a siker garantált! Egyszarvúink ITT várnak. 

V, mint végtelen

A végtelen szó határtalan, vég nélküli, megszámlálhatatlan mennyiséget jelöl. Legtöbbször a végtelen szerelem szimbólumaként gondolunk rá, ezért szívesen viseljük ékszerként, kiegészítőként is. Kínálatunk nem végtelen, de nagyon különleges ITT.

Z, mint zebra

Zárásként pedig a zebráinkat mutatjuk meg neked, hisz az idei év végét az állatminták uralják. Ne állj be a sorba a párduc mintával, viselj inkább zebrát! Benne vagy? Válaszd ki ITT.

A bejegyzésben megtalálható ékszerek és kiegészítők mindegyike megtalálható a www.rossettibizsu.hu webáruházban.

Puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük