ÉlményNap – ahol mi is ott leszünk!

posted in: divat, rendezvény | 0

A Ducilanddel való együttműködésünk eredményeképpen Facebook oldalunkon gyakran láthattok képeket, ahol a Duciland webáruház darabjait és a Roosetti Bizsu érszereit együtt mutatjuk meg nektek. Most viszont egy szuper, vasárnap tartandó eseményről szeretnénk beszámolni, egyúttal invitálni titeket. Október 14-én kerül megrendezésre a Duciland ÉlményNap a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban, ahol természetesen mi is ott leszünk gyönyörű ékszerekkel. A programban több, nagyon ígéretesnek érkező divatbemutató is helyt kapott, az ott felvonultatott szuper termékeink pedig a helyszínen megvásárolhatóak lesznek. 

A Duciland ÉlményNapról minden információt megtaláltok ITT. Pár ütős téma ízelítőül, ami bizonyítja, hogy nektek is ott a helyetek:

  •   Az inzulinrezisztencia, és a PCOS ma már népbetegségek. Hasznos tanácsokat kaphattok a 160 gramm blog írójától Lupui Izától.
  •   Önbizalomhiány? Mit jelent a pozitív testkép? Hogyan élj harmóniában önmagaddal? Ott lesz Szkiba Zsuzska, aki egy igazi Pozitív testkép & önbizalom mentor.
  •   Ha emlékeztek még a Duciland Változz Át napra, esetleg ti is a részesei voltatok, akkor remek hírünk van! Ott lesz egy igazi VÁLTOZZ ÁT sziget a rendezvényen.

És ha már a “Változz át” szigetnél tartunk, mi is készülünk egy izgalmas NYEREMÉNYJÁTÉKKAL15 órakor a helyszínen kisorsolunk egy nyertest, aki részvételt nyer a „ Változz át” szigetre, plusz az övé lesz egy  5.000 Ft értékű ROSSETTI BIZSU ajándékcsomag is. Hogy ehhez mit kell tenni? A standunknál található „gyűjtődobozba” kell bedobni a neveteket és e-mail címeteket tartalmazó nyereményszelvényt. Egyszerű ugye?


De mi is az a “Változz át” sziget?

Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik vágynak egy kis testi – lelki megújulásra. Változásra, feltöltődésre. Beszélgetésre valakivel, aki érti a lélek titkait.
Profi csapatra, akik megmutatják a gyakorlatban, hogy tudod használni azokat a hétköznapi eszközöket, melytől talán egy fokkal teljesebben, csinosabban, vagy akár nőiesebben érezheted magad (nem csak ezen a napon).
Hogyan készíts el egy hétköznapi sminket?
Hogyan dobj össze egy randifrizurát?
Milyen ruha passzol az alkatodhoz, illetve mit tanácsos inkább kerülnöd?
Ezek a kérdések, ha foglalkoztatnak, és szeretnél választ kapni rájuk, csak be kell lépned a sziget kapuján!

Érdekel hogyan izeg-mozog egy modell a kifutón? Koreográfusunk, minden szigetre látogatót próbára tesz! A hab a tortán pedig az emlék, ugyanis minden résztvevő átváltozását megörökítjük és mindezt az élményt hazavihetitek magatokkal egy fénykép formájában! Nagyszerű ugye?

A VÁLTOZZ ÁT SZIGET CSAPATA:
Koreográfus: Lukács Titanilla
Smink és fodrász: Makeup Dora Makovics
Smink és fodrász: Dóra Lencsés Hair & Makeup
Style: STYLE of Angelika
Lélekmentor: Bíró Tünde terapeuta, tanár, coach, tréner
A ruhákat biztosítja: Duciland
Fotó : sb studio

Pár fotó, ahol a Duciland ruhák és a Rossetti Bizsu ékszerek tökéletes egységet alkotnak

Mindezeken felül a rendezvény teljes ideje alatt, remek kiállítók, kézműves termékek, étrend és táplálékkiegészítők, egész nap üzemelő fotós szolgáltatás, sorselemzés, gyermek sarok (ahol vigyáznak a gyerkőcre amíg te jól érzed magad) és még sokan mások…

Gyere és találkozzunk 2018. október 14-én a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük