Elstartolt a Glamour napi őrület!

posted in: Egyéb | 2

Mára egy kis aktualitást hoztam, hiszen a 0. nappal elstartolt a Glamour napi őrület. Nem véletlenül írom, hogy őrület. Én kezdetektől részt vettem ezeken a hétvégéken, majd ahogy teltek az évek, egyre jobban nem vágytam a tömegre, arra a fejetlenségre, zűrzavarra, ami ilyenkor a Plázákban uralkodik. Amit tudnod kell: A kuponfüzetben található 280 márka kedvezményes kuponját országszerte 2000 üzletben válthatod be. Az utóbbi évekhez hasonlóan most is van 0. nap, ma. Ezért a DM és Rossmann üzleteiben már ma is beválthatod a kedvezményes kuponjaidat. Egészen ma délig bírtam, hogy nem is vettem Glamourt, sőt eszembe sem volt Glamour napozni. Aztán ez a DM dolog csak csikolt, hiszen, 50%-os kedvezménnyel vehetem meg azokat a termékeket, amiket jövő héten (az aktuális havi DM túrámon) úgyis megvennék. Így ma ebédszünetben csak belekerült a kosaramba egy Blikk Nők. Persze csak a kuponfüzet miatt, és már el is kezdtem a vagdosást.

Nagyon hasznosnak találom a 0. napot, hogy ilyenkor csak a drogériákra lehet koncentrálni. Lista nélkül sohasem indulok el, és olyan DM üzletet választok, ami nem Plázában található. Szerencsére tőlünk nem messze van egy, soha nincs sorban állás, alig lézeng pár ember bent. Ez a DM vezetőségének valószínűleg nem jó, de nekem tökéletes. A hasznos, elengedhetetlen termékekre koncentrálok először: mosópor, öblítő, fogkrém, dezodor. Ezen nélkül úgysem jövök el. Általában már megvannak a kedvenc termékek, így nem időzök sokat a polcok között. Pár éve már nem csak egyszemélyes háztartást vezetek, így igyekszem előrelátó lenni, és ugyanabból a termékből több is bekerül a kosaramba. Olyan is volt már, hogy a hajbalzsamomból annyit vettem féláron, hogy ki is húzta a következő Glamour napokig. Na ezekért a dolgokért tényleg van értelme.

Csütörtökre mindenki megnyugszik, hogy a drogériákat kipipálhatta és jöhetnek a ruhák, cipők, kiegészítők, stb. A ruhaüzletek kuponjaival már sokkal óvatosabb vagyok. Többször jártam úgy, hogy megláttam valamit, majd amikor beálltam a Pláza folyosójáig kint kígyózó sorba rájöttem, hogy pár száz, vagy pár ezer forintért egyszerűen nem vagyok hajlandó 45-50 percet állni a sorban. Általában amúgy is igyekszek akciósan vásárolni, és mióta működnek a webshopok még ritkábban járok el, eléggé elkényelmesedtem ilyen téren. Úgyhogy most összesen két dolgot szeretnék, egy elegáns ruhát, mert májusban esküvőre vagyunk hivatalosak, illetve a saját menyasszonyi cipőmre. Mindkettőről konkrét elképzelésem van, így szét fogok nézni a a webshopban és ha találok bármit, akkor csak célirányosan ezeket fogom keresni az üzletben. Valószínűleg így is nagyon fárasztó lesz.

A barátnőm nálunk lesz a hétvégén, és jelezte, hogy jó lenne kicsit ‘glamournapozni’, aminek csak azért örülök, mert sok évvel ezelőtt mindig együtt töltöttünk egy ilyen napot, vásároltunk, kávéztunk, beszélgettünk, és örültünk a sok kincsnek, amiket levadásztunk, az akkor még nem túl sok fizetésünkből. Így most inkább az együtt töltött idő miatt várom, nem pedig a polcokon halmokban álló, ledobált, akciós ruhák miatt.

Más szemszögből: Ami viszont az utóbbi években egyre jobban érdekel, a lakberendezéssel kapcsolatos kuponok. A H&M Home-mal indítok, aztán a Praktikerben is kinéztem pár dolgot, apróságokért pedig benézek a KIK-be is. Egyébként Dr. Padló és Diego kuponok is vannak, bár ezek most engem nem érintenek.

Segítségként nézzétek meg a Krémmánia blogján szereplő Termékajánlót ITT, nekem mindig nagy segítség, hogy eligazodjak a parfümök, krémek, sminkek világában. A weboldalukon rögtön az adott termék értékelését is meg tudjátok nézni, ha esetleg most próbálnátok ki valami újat. Ha háztartási készüléket terveztek vásárolni, akkor EZT a cikket ajánlom. Az urban-eve blogon pedig egy összesített lista kategóriákba szedve az összes kuponról ITT. A Beauty Army blogon pedig Ingrid kívánságlistáját láthatjátok.

És akkor jöjjön az én mai DM-es vásárlásom. Azt hiszem egy darabig elleszünk. 🙂 Igazából kereken 5.000 Ft-ot spóroltam.

Ti mit vásároltok idén? Mi van a kívánságlistátok elején?

Puszi,

Detty

2 Responses

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük