Ezeket az Adventi naptárakat látnod kell!

posted in: Egyéb | 0

adventskalenderAz adventi időszak szerintem nagyon fontos, hiszen ez alatt mindenki lélekben is ráhangolódik a karácsonyra. Aki a kereskedelemben dolgozik (pl. én :)) jól tudja, hogy ez milyen kemény időszak, a munkaórák és a bevételek is ilyenkor a legmagasabbak, mégis ha tudunk, picit álljunk le, lassítsunk, ha más nem hétvégente, és varázsoljuk el otthonunkat, öltöztessük ünnepi díszbe, ettől a mi hangulatunk is megváltozik. Mikor gyerek voltam minden évben volt Adventi naptárunk a húgommal, akkor még a csoki volt a menő, persze csaltunk, össze-vissza nyitogattuk az ablakokat és csentük el belőle a csokikat. 🙂 Aztán jó ideje nem is találkoztam Adventi kalendáriumokkal, tavaly óta viszont teljesen új formát öltve költözött be a tudatomba. Ahogy a színezős könyvek, így ezek a naptárak is visszatértek és a felnőtteket szólítják meg. Számos kozmetikai márka, lakberendezési üzlet állt elő felnőtteknek szóló adventi kalendáriummal. Összeválogattam párat a kedvenceim közül, ezeket szeretném most megmutatni Nektek.

 

TIGER

Nem tudok úgy bemenni az Árkádba, hogy ne nézzek be ebbe az üzletbe. Imádom a kreatív termékeiket, azt, hogy olyan dolgokat találok, amiről nem is tudtam, hogy szükségem van rá. Ha valaki szereti inkább a DIY megoldásokat, és túl sokat sem szeretne költeni, akkor ezek a kis csipeszcsomag nagyon jó választás lehet. Mi magunk tudjuk kitalálni a napi apróságot, 24 papírzacskóra lesz még szükség, aminek a tetejét össze tudjuk csíptetni vele.

14910394_1605631226409172_6795698154834935941_n

BUTLERS

Ez a megoldás nagyon hasonlít az elsőhöz, csak ebben már a zacskók is benne vannak, csipeszek helyett pedig egy jópofa levonóval (vagy matricával, ahogy tetszik, Nyíregyházán levonónak mondják :D) tudjuk lezárni a csomagocskákat. Elég unisex a csomagolása, úgyhogy férfiaknak is ajánlom.

butlers-advent

 

H&M

Tényleg  nagyon sok üzlet beszállt az adventi naptár businessbe, talán eszünkbe sem jut a H&M-ben keresgetni, pedig több is van nekik a webshopban. Nekem ez lett a kedvencem. Olyan elegáns, és ünnepi díszbe öltöztetett, nagyon karácsonyi hangulatom lett tőle. Minden ablakocskája mögött egy apróság található, többnyire apró ékszerek. Anyának, barátnőknek szuper ajándék.

hmprod

Stile Interio 

Ezt inkább gyerekeknek, gyerekes családoknak gondolnám, megjelenik rajta a Télapó, a karácsonyfa, és a kis zsebekbe apró édességeket, pici játékokat tudunk elrejteni, majd mindezt fel tudjuk akasztani, hogy mindig szem előtt legyen. Most 4.990 Ft helyett 2.990 Ft-ért kapható az üzletekben.

stile-advent

Body Shop

A márka idén is egy gyönyörűséges kalendáriummal rukkolt elő, ami telis-tele van illatos meglepetésekkel. Amellett, hogy minden reggel egy újabb ajándékra ébredhetsz velük, szépségük varázslatos ünnepi hangulatba öltözteti a szobádat is. Az ára kicsit borsos, de ha számításba vesszük mi mindent találunk benne igazán megéri. Illetve annyira gyönyörű és exkluzív, hogy nem hagyhattam ki a bejegyzésből.

bodyshop

Tchibo

A Tchibo már rég túllépett a kávé világán és szuper termékeket forgalmaz a webáruházban minden témakörben. Adventre ezzel a 24 tetszés szerint megtölthető textilzsákkal állt elő,ami egy igényesen díszített adventi naptár. Nem csupán a gyermekek számára rövidíti le a karácsonyi várakozás időszakát. A kiváló minőségű bordás szalagok a zsákok megkötéséhez és felakasztásához használhatók, valamint szép kontrasztot képeznek az ajándékzsákok természetes külsejével szemben. Hogy mivel töltjük meg az pedig már a mi kreativitásunkra van bízva.

54166_03_mood__half__m-cluster-mood

 

NYX Professional Makeup

Pénteken nyitotta meg kapuit a márka első boltja Magyarországon az Allee Bevásárlóközpontban, és máris versenybe szállt az adventi kalendáriumok versenyében. 24 professzionális mini sminkterméket tartalmaz, makeup mániásoknak kötelező. Ti jártatok már az üzletben? Én még sajnos nem jutottam el, de nagyon tervezem. 🙂

nyx-cosmetics-advent-calendar-1

 

Végezetül pedig néhány kép otthon elkészíthető DIY adventi kalendáriumokról, ha szétvet titeket a kreativitás, igazán egyszerű megoldások közül csemegézhetünk.

Nektek van már adventi kalendáriumotok?

Puszi, Detty

monti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük