Ezeket érdemes beszerezned a leértékeléseken

posted in: divat, Outfit, trend | 0

Ki fogadta meg karácsony után, hogy na most aztán jó ideig nem vesz semmit? Ezután ki látott meg egy leértékelt darabot, aminek nem tudott ellenállni? Szerintem páran magukra ismertek, így a mai posztot a leértékelések legértékesebb darabjainak szenteltük. Segítünk, mikre ruházz be az elkövetkező pár napban, amikor bizonyos üzletek már 80%-os áreséssel “fenyegetnek”.

Rövidnadrág

Ebben a cudar időjárásban kinek jár a fejében a rövidnadrág?! De ha jobban belegondolunk, amint bejön a jó idő mindig rájövünk, hogy nincs egy igazán menő, sok mindennel kombinálható, divatos rövidnadrágunk. 7.000 vagy 10.000 Ft-ért pedig nem is nagyon akaródzik megvenni. Így maradnak az előző évi kissé megfakult darabok. Ismerős a szitu? Itt az alkalom, hogy beszerezd a kedvenc rövidnacijaidat! A Zarában most 2.995 Ft-ért találsz igen szuper darabokat.

Koktélruha

Szilveszter után szinte azonnal leakciózzák az összes partiruhát, amit tökéletesen hasznosíthatsz a februárban kezdődő báli és farsangi szezonban. Ez a mini bársonyruha 2 színben, minden méretben elérhető a Reserved oldalán, mindössze 3.995 Ft-ért.

Fülbevaló

A miniruhához válassz fülbevalót 50% kedvezménnyel a Rossetti Bizsu webáruházából. A kiárusítás kategória alatt 340 Ft-tól találsz gyönyörű fülönfüggőket. Csekkold le itt!

Ujjatlan blúz

Télen V-nyakú pulóver alá, tavasszal blézerrel, nyáron magában. Tökéletesen kihasználható darab egy ujjatlan ing, ami mindenféle mintával elérhető az üzletekben. A H&M leopárdmintás darabja most 1.790 Ft.

Táska

Egy kis fekete táska minden évszakban, minden helyzetben hű társad lehet, így erre igazán érdemes befektetni. Ez a Stradivarius kis táska most 1.995 Ft a webáruházban. Ne hagyd ki!

Blézer

Szintén a ruhatár alapdarabja lehet egy blézer. Fekete, fehér vagy bézs színben szinte bármivel összepárosítható. A Bershka oldalán most 3.995 Ft ez a tevebarna színű. 

Dzseki

Egy különleges darab 3.995 Ft-ért? Igen, a Mango motorosdzsekije most ennyiért lehet a tiéd. Ezekért a darabokért valóban megéri vadászni, keresni, kutatni.

Nyaklánc

Ki várja már azt az időt, amikor egy könnyű dzsekit veszünk fel reggel kigombolva, ami alól gyönyörű nyakláncunk kivillan a fáradt napsütésben? Mi nagyon! Szerezd be a legszebb nyakláncokat 50% kedvezménnyel itt!

 

Bakancs

A bakancsok egy ideje szivárognak a köztudatba, de az idei télen igazi reneszánszát éli. Ebből kiindulva sejthetjük, hogy jövőre is hordani fogjuk őket. Szerezd be ezt a trendi Stradivarius darabot most 5.995 Ft-ért!

Műszőrme kabát

Ha esetleg mégis valami különlegesre vágysz, valami olyasmire, amiért egész szezonban odáig voltál, de nem vetted meg. A MOHITO műszőrme kabátja 19.995 Ft helyett most 7.995 Ft. Neked mi az a különlegesebb darab, amit hónapok óta nézegetsz? 

 

Te mire csaptál le idén?

Szeretettel,

Detty

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük