Felső helyett elő a kendőkkel!

posted in: divat, DIY | 0

Szombaton már június, azaz nyáááááár, amit nagyjából tavaly október óta várunk. Az időjárás ugyan egyáltalán nem erre utal, de a naptár az naptár, és sokan indulnak nyaralni melegebb éghajlatra pár héten belül.

Mai cikkünk a bevállalósabbaknak szól és azoknak, akinek az üdülés során kevés hely van a bőröndjükbe. Adott egy szuper nyári szoknya, rövidnadrág vagy farmer, de nem találod hozzá a megfelelő felsőt? Elő a nagy méretű, színes kendőkkel és használd ki az összes lehetőséget, amit egy ici-picire összehajtható stóla vagy kendő kínál. Ez biztos nem fog szembejönni veled a parton és az Instagramon. Ezzel az apró trükkel számos különböző szettet tudsz kreálni anélkül, hogy plusz poggyászt kellene fizetned a légitársaságoknak. Nézd csak!

Inspirációs tabellánkon találsz igazán bevállalós kendőhajtogatást, de teljesen szolid verziót is. Ahogy már megszokhattad a motivációs képekkel előcsalogatjuk kreatív énedet, majd pénztárcabarát ajánlatainkkal a mindennapokban is elérhetővé tesszük számodra. A Rossetti Bizsu webáruházában jelenleg 14 féle selyem hatású kendőt, 66 féle stólát és 53 féle kendőt találsz már 390 Ft-tól.

Válaszd ki kedvenc színvilágodat, vagy párosítsd a fürdőruháddal! Minden nap új megkötési formával rukkolhatsz elő, így az azonos színű stólák is felfrissülhetnek napról napra. Ha a felsőt egyelőre nem váltanád ki vele, próbáld ki a táskádon, a kalapodon, a bőröndödön, a strandon törölköző helyett, a szabadban napfény ellen.

Kíváncsi vagy az összes színre? Nézd meg most ITT.

Te milyen trükköt alkalmazol a nyaralás során?

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük