Használd ki jól a hétvégét!

posted in: divat, Egyéb, ékszer, Outfit, trend | 0

Január utolsó hétvégéje.

Nagy valószínűséggel buzog benned a “dejólenneelmennivalahová” érzés, ami nem egy zsúfolt és pörgős buli, sokkal inkább egy kiállítás, vagy séta egy felfedezésre váró városban a végén egy jó kávéval…

Gyerünk!

Nagy valószínűséggel a szürke téli napok arra ösztönöznek, hogy te is valami rejtőzködőt viselj. De ne tedd!

Egyáltalán nem rossz, ha kitűnsz egy kicsit öltözködéseddel a tömegből, jöjjenek a színes kabátok és cipők. Természetesen a kiegészítőkről ilyenkor sem kell lemondanod, a lényeg,hogy most is az alkalomhoz illőt válassz.

Egy meleg és trendi sál a sétához alap, ha az anyaga nem kötött – így nem akad bele semmi – máris jöhet egy nyaklánc hozzá. Legyen a kiegészítő laza, mondjuk alcantara anyaghoz hasonló, (ami egy csiszolt bőrhöz hasonló, igen kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező textilanyag) ami jól passzol majd a laza, hosszú sétákhoz is tökéletes -és persze nagyon kényelmes- lábbelinkhez. Ha az öltözéked réteges, legyen nyugodtan a kiegészítőd is az: több rétegű karkötő és gyűrű bátran jöhet.

 

A kiállítás más terep! Oda  jöhet az elegánsabb, mégis laza stílus: a hosszú pliszírozott szoknya harisnya és egy merészebb cipő  vagy kabát kényelmes, az arany színű kiegészítők pedig elég stílusosak ahhoz, hogy akár egy laza vacsorával zárjátok utána a napot.

Legyen aktív a hétvégéd és viselj bátran színeket! Mutasd meg merre jártál és mit viseltél!

Küldj nekünk egy képet róla az info@rossettibizsu.hu címre.

Szeretettel,

Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük