Helló szilveszteri bulik!

posted in: divat, Outfit | 0

Ismét szilveszter. Van, aki nagyon várja, és persze akad olyan is, aki ki nem állhatja. Sokan vannak, akik kényszerből igyekeznek jól érezni magukat, mások pedig már hetek óta be vannak zsongva, fodrászt, kozmetikust és persze szilveszteri szettet vadásznak. Bármelyik csoportba is tartozol, ne állj tovább tanácstalanul a gardróbod: íme egy kis segítség!

Lássuk be, a szilveszteri buliban mindenki szeretne különleges lenni, de úgy tényleg igazán más, mint az év többi napján. A csillogós, flitteres ruhák ilyenkor tudnak igazán életre kelni, de  attól, hogy valami kicsit feltűnőbb van rajtunk, nem kell azzal agyoncsapni a hatást, hogy  csak fekete kiegészítőkben gondolkodunk. Lehet rajtunk színes cipő is, csak a kiválasztásnál figyeljünk arra, hogy mattabb árnyalatú legyen, és ha lehet, most kerüljük a mintákat. Biztos befutó lesz idén egy hosszított vékonyabb kabát és egy cicafüles hajpánt: igazán sikkes összhatást tudunk elérni ha  arany vagy ezüst ékszereket választunk hozzá.

 

Ha inkább nadrág pártiak vagyunk, akkor például egy mintás, egyenes szárú darabbal, és egy hozzá illő blézerrel nem lőhetünk mellé. Bármilyen mintás crop toppal és egy vicces táskával feldobhatjuk, és nagyon trendivé varázsolhatjuk az összképet.

 

 

Jöhet hozzá egy  többsoros nyaklánc, gyűrű hegyek, az elmaradhatatlan cicafüles hajpántunk és egy merész magassarkú: ezzel feltehetjük a koronát az estére. Jó bulizást szilveszterre!

Szeretettel,

Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük