Hív a tenger – Mit pakolj be a nyaralásra?

posted in: divat, trend | 0

Nem sok fontosabb kérdés forog most a nők fejében, mint hogy mit pakoljunk a nyaralásra, mit vásároljunk előtte, mi fér be a bőröndbe. Nah jó, persze, sok más fontosabb dolog van, de biztosan jártál már úgy, hogy az irodában ülve egy pillanatra kibámultál az ablakon és a közelgő nyaraláson kezdtél agyalni. A nyári szabadságokat akár több hét őrület is megelőzheti. Én általában igyekszem kihagyni ebből a férjemet, csodálom amikor az utazás reggelén 15 perc alatt bepakol azzal a mélységes nyugalommal. Persze nem is visz annyi cuccot, mint én, de az az igazság, hogy nincs is rá szüksége. Az őrület pedig a munkahelyen is eluralkodik az utazás előtt, hisz az ember lánya igyekszik előre dolgozik, kismillió dolgot elintéz az utolsó pillanatban, és később még a csomagolás is a mi nyakunkba szakad. Én már a nyaralás előtt listákat kezdek gyártani, és az alapján pakolok. Vannak az alapdolgok, amik nélkül biztosan nem indulsz el, de mi a helyzet azokkal a plusz apróságokkal, amiktől stílusos és sikkes leszel a vízparton. Ebben segítünk ma neked és kiválogattunk pár olyan nélkülözhetetlen termékkört, amikre érdemes egy pillantást vetned mielőtt behúzod a cipzárt a bőröndön.

Mikor máskor viselnénk a begyűjtött virágos fejdíszeket, ha nem a nyaralás alkalmával. Dobd fel a vizes hajadat virágos hajráfunkkal és tűnj ki a napozó közönségből!

Megnézem a hajpántokat

Egy strandkendő irtó praktikus tud lenni. Kis helyen is elfér, a strandon magad köré, napozás közben magad alá, este vacsoránál pedig a nyakadba tudod tenni. Széles kínálatunkban biztosan megtalálod azt a strandkendőt, ami minden fürdőrucidhoz dukálni fog.

Megnézem a strandkendőket

Nem tudom te hogy vagy vele, de az én pénztárcám óriási méretű, tele törzsvásárlói kártyákkal és blokkokkal. Illetve finom kivitelezése a homokot sem viselné. Éppen ezért mindig van egy jópofa, igazán nyári pénztárcám, aminek a mintája bohókás, és bele tudom tenni a pénzt, illetve a személyigazolványomat. Külföldön biztos, hogy egyik törzsvásárlói kártyámra sem lesz szükség.

Megnézem a pénztárcákat

Ha te is több időt töltesz a parton, mint a vízben, akkor nyugodtan berakhatod a kedvenc, feltűnő fülbevalóidat is. Frissítettük nyári árukészletünket, szebbnél szebb darabokkal találkozhattok a webáruházban.

Megnézem a fülbevalókat

Ki járt már úgy, hogy a strand után csutakos hajjal visszaindulva a szállásra döbbent rá, hogy hajkefét nemhogy a partra, de az egész nyaralásra nem hozott? Én ezt rendszeresen otthon felejtem. Egészen idén nyárig, ugyanis ezek az új hajkefék teljesen lázba hoztak, kedvencem a flamingós. Még fésülködés közben is igazi nyári hangulatot tudunk teremteni.

Megnézem a hajkeféket

Jó pakolást Neked!

Puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük