Hogy minden kerek legyen – új táskatrend

posted in: divat | 0

Ismét egy elengedhetetlen darab a gardróbunkból, ami új formában született újjá az idei szezonban. Ha meguntad korábbi táskáidat szuper hírünk van, hiszen ezentúl a kerekkel lesz kerek a szetted. Legyen szó válltáskáról, övtáskáról vagy bevásárlótáskáról, a szögletes fazon már a múlté. Pakolás szempontjából nem túl praktikus, illetve saját tapasztalatainkból kiindulva gyakran egyetlen belső fiókot sem tartalmaznak, de mikor állta ez útját annak, hogy lecsapjunk a kedvenc darabunkra?! Íme, egy kis inspiráció a nagyvilágból 2019 nyarán:

Legjobb praktika

Minden divatot szeretünk megspékelni, egyedivé tenni, így a kerek táskákat legszívesebben egy színes kendővel dogjuk fel. Próbáltad már? Kendőink 390 Ft-tól már a webshopban!

A szezon kedvencei

A hazai online üzletek virtuális polcain is csemegéztünk, ahol a klasszikus nyers színtől a vadóc állatmintáig minden fellelhető. Úgyhogy aggodalomra semmi ok, ha elkötelezed magad a trend mellett, akkor biztosan rátalálsz a kedvencedre.

H&M 5.995 Ft ; Orsay 7.995 Ft; Reserved 7.995 Ft

Azonos formavilág

Kerek táskáidhoz válassz kerek fülbevalókat, kör alakzatos kiegészítőket, hogy teljes legyen az összhang. Legfeltűnőbb talán egy hasonló alakú fülbevaló lehet, amit akár színben is összeegyeztethetsz legújabb táskáddal. Nézd meg most kör alakú fülbevalóinkat és válaszd ki újdonságaink közül a hozzád legjobban passzolót!

Neked van már kerek táskád? Bevált? Oszd meg velünk tapasztalataidat, hogy tanuljunk belőle! 🙂

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük