Így csábíts Valentin napon!

posted in: divat | 0

Sziasztok,

vészesen közeleg a Valentin nap, valaki őrülten várja, valakit pedig teljesen hidegen hagy. Ilyenkor a kereskedelem ismét beindul, egy fűnyíró kaszát is képesek egy csinos lánnyal Valentin napi akcióban reklámozni. Szó szerint a csapból is ez folyik már hetek óta. A Bálint naphoz kötődő viszonyom folyamatosan változik. Régen nagy dolog volt, ajándék, gyertyák, meglepetések. És persze voltak pofára esések. Ismeritek azt az érzést, mikor friss kapcsolatban te átadod az ajándékot a másik meg csak néz? Nem túl kellemes. 😀 Aztán volt, hogy szingliként ért, akkor vagy tudomást sem vettem róla, vagy a barátnőimmel anti-Valentin napot tartottunk, és hatalmasat buliztunk. Mióta Balázzsal együtt vagyunk teljesen átértékelődött ez a nap, hiszen mi máskor ugyanúgy elmegyünk randizni, ha kedvünk tartja, és igyekszünk megélni a közösen töltött időt. Például egy együtt töltött szombat reggel villás reggelivel és azzal a tudattal, hogy aznap semmi dolgunk, nálam 1000 Valentin nappal is felér. Tavaly Balázst elrángattam a Valentin napi vacsi után a Szürke ötven árnyalata premierre. Igazából olyan hálás vagyok, hogy megtette értem, és eljött megnézni. Nyilván nem az ő műfaja. És ami még durvább idén ugyanez a program, semmi ajándék, semmi felesleges pénzkidobás, egy jó kis vacsi és egy mozi. Most attól tekintsünk is el, hogy A sötét ötven árnyalatát nézzük. Ráadásul szerintem erre a napra a csajok mindig jobban rá vannak pörögve, a férfiak egy kicsit nyűgnek élik meg. Rózsa, vacsi, pezsgő, ajándék, mély pénztárcába nyúlás. A férfiaknak meg alig lehet mit venni. Max. szexi fehérneműbe bújunk nekik otthon, és próbáljuk lerázni magunkról az aznapi gondjainkat, úgy teszünk, mintha nem egész nap dolgoztunk volna, nem lennénk fáradtak, hanem teljes harci díszben eltöltsünk egy jó kis estét. Hát kinek hogy. 🙂 Mivel már én magam is unom a sok ajándéktippet ami árad a neten, így ma csodálatos fehérneműket hoztam nektek, olyanokat, amiket itthon is bármikor megvehettek, és hozzá még csodálatosabb ékszereket ajánlok, hisz ha lúd, hát legyen kövér.

#dög

Egy nagyon egyszerű (és még kényelmes is) pamut bodyval indítunk, ami nem mutat sokat, mégis nagyon szexi. Elég nagy a célközönsége, hisz nem mindenki szeret egy szál csipkedarabban otthon illegni, és persze sok esetben testünk nem felejtette még el a karácsonyi bejglik isteni ízét. Egy dögös szerkóhoz dögös ékszerek dukálnak. Mi más ha nem a jól ismert choker és egy szegecses karkötő. Persze ha nem vagyunk ilyen vad kedvünkben akkor bármilyen lágy ékszerrel finomíthatunk az összehatáson. Még ha egy tejszínhabos desszertet is felkínálsz a siker nem marad el.

#klasszikus

Ahogy keresgéltem a fehérneműket az anyaghoz alig akadt piros. Mindenhol a feketék és a babarózsaszínek mennek, vagy pedig egy teljesen más szín, mint az olajzöld. Pedig azért a jó öreg piros szett nem maradhat ki a kínálatból. Kortól és alkalomtól függetlenül imádják a nők, nem véletlenül. Ezzel a brazil tangával elég merész, de ha mi is 18 évesek vagyunk és bomba alakkal rendelkezünk, mint a képen látható leányzó, vagy csak imádjuk a szexi fehérneműket, akkor rajta. A csipke mintázata nálam nagyon nyerő. Visszafogott piros nyakláncot és arany apró fülbevalót választottam hozzá.

#modern

A plázák üzleteit járva gyakran feltettem magamnak a kérdést, hogy azok a bizonyos bodyk mégis milyen alkalomra lettek tervezve. Imádom a bodykat, de néha olyanokba botlok, hogy el sem bírom képzelni mindennapi használatban. Ez a gyönyörű OYSHO modell is ilyen. Felsőt nem lehet rá venni, mert átüt a hímzés, illetve nem is biztos, hogy kényelmes lenne. Aludni? Úh, köszönöm nem. Szóval csak és kizárólag két funkcióját látom: 1. fotózásra. Arra isteni. 2. Otthon este bevetni. Egyszer. Max. Aztán majd nézed a szekrénybe még pár évig. Mit gondoltok? Ettől függetlenül gyönyörű.

#színes

Amit az előbb is említettem, a piros helyét felváltották új színek, pl. a zöld/málna. Nem rossz, de még szoknom kell. Persze a modellen ismét olyan szituációban szerepel, ahogyan az életben soha. Mondjuk én csak push up-al ellátott melltartót hordok, de nyilván ez az én bajom. Gyönyörűek ezek a bralettek, a csipkemegoldásuk, a szatén szélük. Árban sem vészes, főleg az ismert Inditex lánc boltjaiban. Ha már színes, legyen az ékszer is az. Zöld fülebevaló, málna karkötő. Igazán vadóc és egyedi.

#bájos

Ezekkel a púder színekkel mindig könnyű dolgom van. Egyrészt gyönyörű, bármi is az. Másrészt ez egy body, szóval plusz pont. Harmadrészt tényleg bármivel jó, ez esetben szakadt farmerral. Illetve ékszert is nagyon könnyű választani hozzá. A weboldalon mondjuk nem derült ki, hogy ezt utcára szánták-e, de erre még azt mondom, hogy oké, van az a szituáció.

#ezüst

Az Intimissimit szerintem mindenki ismeri, aki vásárol ilyen helyen, és szereti a szép fehérneműket. Kicsit borsos az áruk ezeknek a bodyknak, illetve az új termékeiknek, amikkel bővítették a kínálatot, de azt kell mondjam nekem a minőségre nincs panaszom. Több olyan alsóneműm és melltartóm van, ami évek óta megvan. Persze megfelelően mosom, meg nem hordom rongyosra, de tényleg tartósak. Ugyanez pedig a férfi alsóneműre is igaz. Ezt az ezüst bodyt is el tudom képzelni melltartóval és farmerral utcán. Alapvetően egyszerűen csak a Valentin napi ajánlatokhoz volt betéve. Nyaklánc kizárva a gyönyörű anyag miatt, így marad egy mutatós (természetesen ezüst színű) fülbevaló és egy köves gyűrű.

#kedvenc

Minden anyagban van egy kedvenc, bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy itt sokkal jobban az ékszerszett a kedvenc, mint a melltartó. A H&M fehérnemű osztálya is feltörekvőben van, nekem a méret náluk annyira nem oké, inkább csak alsóneműim vannak tőlük. Piros bármit szinte egyáltalán nem találtam a webshopban, ott is a púder és a fekete dominál.

Nektek melyik a kedvencetek? És ami ennél is fontosabb hogyan töltitek a Valentin napot? Az ékszereket egytől egyig megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházában ITT.

Ezzel a tavalyi Valentin napi fotózás képével búcsúzok. Hallottátok, hogy jön a tavasz? Nálam nem várja senki jobban. Imádkozok, hogy hétvégén jó idő legyen, és vasárnap végre egy igazi outfit posztot hozhassak nektek.

 

Addig is puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük