II. Womanity Fesztivál – Ilyen vagyok!

posted in: Egyéb | 0

womanity_logo_gorbe

Biztosan te is hallottál már a Womanityről, ami egy innovatív női magazin. Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Womanity Fesztivál a Womanity Media & Events Kft. kiemelt eseménye, melynek elkötelezett célja, hogy inspirálja,
felvidítsa, megerősítse a nőket, bemutassa a legújabb trendeket és a leginkább kipróbálásra ajánlott márkákat. Hogy kedvet kapj, tekintsd meg a 2015-ös fesztiválról készült videót:

Hogy miért érdemes kilátogatnod az ország legnagyobb női fesztiváljára? 30 elismert szakember lép színpadra. Olyan inspiráló személyiségektől tanulhatsz, mint Vass Virág, Sterczer Hilda, Beke Zsuzsa, Tonk Emil, Vámos Miklós és sokan mások… A kerekasztal beszélgetésekben dolgozó anyák, az ország legbefolyásosabb női és népszerű férfiak is megszólalnak olyan témákban, melyek a 21. században gyakori beszédtémák a nők és a társadalom körében. Ezenkívül lesz interaktív baba-mama szoba, business szektor, és amit külön kiemelnénk: Férfimegőrző. Szóval #jólmeglesznekafiúkis 🙂

13063368_1686725294914893_6473612343231297219_o

Ami a legfontosabb, hogy a 120 interaktív élménystand között a Rossetti Bizsu csapatát is megtalálod. Hogy mivel készülünk neked erre a napra?

  • Testközelbe kerülhetsz legújabb mintakollekciókkal
  • Aki a helyszínen likeolja Facebook oldalunkat és feliratkozik hírlevelünkre, 1.000 Ft értékű kupont kap. Ezt a kupont a helyszínen e-mail formájában küldjük át standunk látogatóinak, amit a webshopon keresztül szeptember 15-ig lehet majd felhasználni (a kupon 5.000 Ft értékű vásárlás esetén használható fel)
  • Lehetőség nyílik ékszereinkkel a fotófal előtt pózolni, amiről az elkészült képet szintén e-mail formájában továbbítjuk. Egy ajándékkal lesz gazdagabb, aki a helyszínen posztolja a képet privát Facebook oldalán, bejelölve rajta a Rossetti Bizsut
  • Ezenkívül 2 db belépőjegyet is kisorsolunk a II. Womanity Fesztiválra azok között, aki ennek a blogbejegyzésnek a Facebook posztja alá kommentben megírja nekünk, hogy melyik előadás miatt látogatnál ki szívesen a rendezvényre (Eredményhirdetés: 2016.05.10.)

unnamed

Rossetti Bizsu Arca 2016


A Womanity Magazin korábban rólunk írt cikkét a Nagy tavaszi ékszermustrát is ajánljuk figyelmedbe. Ha te is kedvet kaptál egy igazán nőknek szóló rendezvényhez, látogass ki jövő héten vasárnap (május 15.) a II. Womanity fesztiválra és találkozz velünk!

A rendezvényre a belépőjegyek már elővételben megválthatóak a Womanity fesztivál honlapján keresztül. Nézd meg a programot, vásárolj jegyet és nyerj vele ajándékokat ITT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük