Indul a báli szezon! Készülj fel velünk!

posted in: divat, Outfit | 0

Az idei Golden Globe díjátadóval megkezdődött a farsang, a bálok és a vidám összejövetelek időszaka, így a mai bejegyzésben már erre az időszakra hangolódunk. Mik is szükségesek egy tökéletes báli lookhoz? Először is egy ragyogó ruha. Egy csodálatos cipő, amiben végig tudod táncolni az éjszakát. Egy apró retikül, amibe minden szükséges kincsünk belefér. Végezetül a tökéletes kiegészítők, amik megkoronázzák az egész szettet. A Rossetti Bizsu kínálatában most is kedvedre válogathatsz, hisz minden színben és stílusban megtalálod a megfelelőt. Ezek közül emelek ki pár gyöngyszemet a mai posztomban.

Nagyon nehéz meghatározni ki milyen ruhát választ egy ilyen különleges alkalomra, így 5 különböző színű variációt láthattok.

#1 Világos

Bár a világos nem egy szín, de ennél a gyönyörű ruhánál nehéz lenne meghatározni, hogy fehér, ekrü, púderrózsaszín vagy barack. Mély dekoltázsa miatt bátran lehet nagyobb nyakéket választani, viszont törekedni kell rá, hogy a felsőrész gyöngyös berakásáról ne terelje el a figyelmet. Aki ilyen ruhát választ biztos, hogy nagyon kifinomult stílussal rendelkezik, így csak elegáns, gyöngyös kiegészítőket választottam hozzá.

#2 Bordó

Báli szezonban a bordó örök, főleg ilyen ezüstös berakással. Itt egyetlen kizáró kiegészítő van: az arany. Ha picit bevállalósabbak vagyunk, akkor a teljes ezüst kiegészítő kollekcióval egy különleges fénypontjai lehetünk az estének. Nyaklánc itt nem szükséges, hisz a ruha felsőrésze épp elég feltűnő, viszont a hosszú fülbevaló szinte kötelező.

#3 Kék

Bár nem mindenkinek áll jól ez a szín, a királykéket bordóval feldobni igazán merész és elegáns. Egy kényelmes cipő praktikus választás, ha egész estés táncot tervezünk. A ruha nyakmegoldása szintén kizárja a nyakláncot, de a hosszú, azonos színű fülbevaló szépen kivillanhat a hajunk alól. Ha már bordó cipő, akkor bordó táska a társa és ugyanez a szín visszaköszön a gyűrűn is.

#4 Smaragdzöld

Többször írtam már erről a színről, az idei szezon abszolút befutója. Ahogy a hétköznapokban, úgy a báli ruhának is igazán jól áll ez a szín, illetve sötét és világos hajúak is bátran viselhetik. Az arany kiegészítők pedig még nemesebbé teszik a megjelelést, a Rossetti Bizsu webáruházában gyönyörű, zöld kiegészítőket találtok.

#5 Fekete

Egyik felsorolásból sem maradhat ki a fekete. Itt egy szexi ruha került a középpontban, természetesen azt mindenkinek el kell döntenie, hogy az esemény ahová hivatalos, megengedi-e ezt a stílust. Ha már merész, akkor legyen színes is, meglepően összeghangban van a babakék a bordóval, így itt inkább a kiegészítőkön van a hangsúly.

Nálad melyik szín a nyerő?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük