Ismét keressük a RossettiBizsu arcát!

posted in: Egyéb | 0
 Tavaly nagy sikerrel zajlott a „RossettiBizsu Arca” kampányunk, a nyertes Szabinával nagyon sok jó képet készítettünk. De eltelt egy év, így ismét nekivágunk; Légy Te a 2016-os modellünk!
Az idei évben is keressük modelljeinket, akik képviselik webáruházunkat az év divatfotózásain, arcukat adják kampányainkhoz, örömmel viselik és népszerűsítik a divatékszereinket.
A részletek a tavalyi kiíráshoz képest lényegesen egyszerűsödött, de hasonlóak:
Küldj nekünk a rossettibizsu@gmail.com e-mail címre 2 db jó minőségű fotót – egy egész alakos és egy portré képet -, valamint írj néhány sort magadról: név, kor, elérhetőség, tartózkodási hely, mit viselsz szívesen, milyen színeket szeretsz. Írd meg azt is egy-két mondatban, miért tartod magadat alkalmasnak a feladatra. Fontos, hogy aktívan jelen legyél a Facebook-on, hiszen mi is itt kommunikálunk a követőinkkel! Szeretnénk, ha nem csak az arcod, de a gondolataid is adnád a termékeinkhez, ha kedved van írj posztokat a fotózásokról, népszerűsítsd bizsuinkat.

Ha Te 16 és 30 év közötti vagy, és alkalmasnak érzed magad a feladatra, várjuk a jelentkezésed!

Cégünk budapesti székhelyű, így bár nem feltétel, de előny a budapesti vagy környéki lakhely, tartózkodás tervezett fotózásaink és rendezvényeink megvalósítása miatt.
A verseny jelentkezési időszaka február 15-29 között zajlik. A beküldött portré képeket március első hetében tesszük közzé a RossettiBizsu Facebook oldalán.
Ezután egy héten át várjuk rá a szavazatokat, vagyis a legtöbb lájkot kapott portrék lesznek a befutók. Az 5 legtöbb szavazatot kapott versenyzővel szeretnénk személyesen is találkozni, így előzetes egyeztetés után március második felében meghívjuk őket egy kis cég- és bizsu bemutatóval összekötött beszélgetésre. Mind az 5 „döntős” pályázónk értékes ajándékokkal lesz gazdagabb, valamint közülük választjuk ki azt 2 lányt akivel egy éven át szeretnénk együttműködni.
A két kiválasztott „arcunkról” az egy év alatt több profi fotósorozat is készül. Ezeket a képeket később a modellek megkapják és szabadon felhasználhatják. Az év folyamán folyamatosan ellátunk ékszerekkel, melyeket tetszés szerint viselhetsz, kérésünk csak annyi, hogy amikor csak teheted, mondd el, írd ki, hogy RossettiBizsut viselsz. Több eseményen, rendezvényen tervezünk megjelenést, ahol természetesen már Te is a csapatunk része leszel, így cégünk arcaként Te képviseled a RossettiBizsut.
A játék fejleményiről folyamatosan tájékoztatunk titeket a Facebook oldalunkon.
Reméljük, minél többen jelentkeztek és hozzá tudunk járulni egy karrier elindításához!
A RossettiBizsu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük