Kosztüm új köntösben

posted in: divat, ékszer | 0

A blogon igyekszünk mindig felderíteni a legújabb trendeket és friss inspirációt nyújtani nektek. Korábbi blogbejegyzések:

Pöttyös kiegészítők hétköznapokra

Elegáns ruha sportcipővel?

A hajcsat az új ékszer

Mai posztunkban a – korábbi nevén – kosztümökről lesz szó. Neked mi jut róla eszedben? Esetleg egy nagyvállalat középkorú női dolgozói, akik egyik megbeszélésről a másikra kopognak cipőjükkel a rideg, barna színű bútorokkal berendezett irodaházban? 🙂 Felejtsd el! 2019-ben a kosztüm 180 fokos fordulatot vett és azon kívül, hogy a nadrág és a zakó azonos mintájú, semmi sem emlékeztet korábbi verziójára. Lenge anyagok, különleges fazonok és a stílus, amivel kombinálható megszámlálhatatlan. Sportcipővel, kötött sapkával, pólóval, hátiszákkal, papuccsal is viselhető. A legjobb dolog benne, hogy leegyszerűsíti az öltözködést, hiszen ha reggel erre esik a választásod, már meg is van a nadrág és a blézer. Mindössze egy felsőre és egy cipőre lesz szükséged mielőtt útnak indulsz. Emellett elég feltűnő darab, így együtt ritkábban fogod tudni viselni, ha nem szeretnéd, hogy mindenki megjegyezze, viszont külön-külön is a gardróbod hasznos darabjait képezik majd. A hazai üzletekben is egyre több szett kapható, próbálj ki először egy natúr vagy szürke színt és ha bevált, jöhetnek az élénk, színes darabok.

De ezek a darabok sincsenek meg ékszer nélkül, így webáruházunk kínálatában könnyen megtalálhatod a szettedhez legjobban illő kiegészítőket. Csak kattints a megfelelő kategóriára és máris böngészhetsz a szebbnél szebb új termékünk között, hiszen a tavaszi kollekció minden eddigit felülmúl. Ellenőrizd le!

Te kipróbáltad már a szettet az idei szezonban? Melyik szín/minta vált be a legjobban?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük