London 1/2

posted in: Egyéb | 0

„- Milyen érzés visszajönni Londonba?”

„- Mintha haza jöttem volna. Otthonról.”

Csupán 3 hónapot töltöttem Európa nagy almájában, mégis otthonosan mozgom itt. Mintha tegnap hagytam volna magam mögött a számomra túl esős, túl nyüzsgő várost. Akkor menekültem. Most sírva hagyom itt. Londonban él anyukám, a testvérem és az egyik legjobb barátnőm. Bármennyire is szeretem Rómát, a gyökereimtől távol élni néha elég nehéz.

11

Jól éreztem magam ez alatt a négy nap alatt Londonban. Imádom, hogy bármit meg lehet kapni itt. Végre újra török pékségben vásárolhattam, török teát ihattam bármelyik sarkon, angol reggelit ehettem. Ha az ember igazi nápolyi pizzát szeretne enni, még azt is megkapja  (L’antica Pizzeria).

22

Ellátogattunk a világ első Hard Rock Cafejába. A maga kényelmes tempójában, mellettünk szolgált fel az első pincérnők egyike, aki 1971-ben kezdte meg karrierjét.

33

Ellátogattunk Winter Wonderlandbe. Ha Londonban jártok télen ne hagyjátok ki! Hatalmas élmény. Hullámvasúttól elkezdve, a célbadobós játékokig mindent megtalálni.

44

Isteni forralt bort és igazi német söröket ihattunk. Bavarian Village néven megelevenítették egy igazi sörfesztivál hangulatát.

6

Szerencsére az idő is jó volt. Hihetetlen de 4 napig nem esett az eső és sütött a nap. Így élhetőbb lenne számomra is ez a város.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük