Megérkeztek az új fejpántok – Helló tavasz!

posted in: divat | 0

Az eddigi hajpántjaink is nagy sikernek örvendtek, viszont idén tavasszal elhoztuk nektek a legkülönlegesebb darabokat.

Az idő talán picit még szórakozik velünk, de azért a hét elején már érezhettük azt a bizonyos tavasz illatot, azt a kellemes szellőt, amit úgy szeretünk, amitől nem fázunk, csak bizsergünk. Előkerültek a napszemüvegek is, és a városban már egy-egy zokni nélküli turistát is elénk sodort az élet. Összességében egyben biztosak lehetünk, hogy a tavasz igen is jön. Téli kabátok a tisztítóba, csizmák a dobozba, az ablakok megpucolva és minden nap vágyunk a nap erejére, a színes ruhákra, a kiülős kávékra, a hosszú sétákra és arra, hogy sapka nélkül léphessünk az utcára, a szél pedig belekapjon a hajunkba. Valahol itt jön képbe a Rossetti Bizsu tavaszi kollekciója. Nem is akármivel indítjuk kedvenc évszakunkat, ugyanis tükörbársony hajpántokkal töltöttük fel polcainkat. Természetesen csak addig, amíg nem indítjuk útnak hozzátok, hogy feldobjanak egy-egy szettet. Mai posztunkban ezekből hoztunk egy kis ízelítőt.

De hogy ezen kívül milyen hajpántokat találsz még a webshopban? Jelenleg 67 típus közül választhatod ki a neked legjobban tetszőt, így biztos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Legyen szó pamut, gumis, kötött, csavart, mintás, csillogó, egyszínű, csipkés, masnis darabról, mi felkészültünk. Az ajánlatokban pontos méretleírást találtok, így nem kell attól tartanotok, hogy túl szűk, vagy túl bő lesz.

Az ilyen darabok miatt még jobban várjuk a tavaszt. Azt, hogy a sapkát ezekre a divatos, nőies hajpántokra cseréljük. Neked melyik szín a kedvenced?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük