Nyaralásra: 8 nap – 8 különböző szett

posted in: divat, Outfit | 0

A mai poszt egy terjedelmes kisokos utazásra, szebbnél szebb ékszerekkel és divatosabbnál divatosabb ruhákkal, kiegészítőkkel. Remélem segítségetekre lesz, és tudtok inspirálódni belőle, illetve találtok olyan termékeket, amik még pont hiányoztak a nagy utazáshoz.

1. nap – Utazás

Bármivel is indulunk útnak várva várt nyaralásunkra, ajánlatos kényelmesen öltözni. Ami természetesen nem szabadidőnadrágot jelent, de olyan anyagú, kényelmes, mégis divatos ruházatot, ami jól szellőzik, nem szorít, könnyen rávehető egy farmerkabát, ha esetleg hidegebbre fordul az idő utazás közben. Viszont kiegészítőkben nem kell visszafognunk magunkat, nyugodtan adjuk meg ezáltal az utazás módját. Nyaralások, hosszabb utazások alkalmával a kedvenceim ezek a többrészes ékszerszettek. Minden nap variálhatjuk, így kevés helye foglalva is változatos lesz az outfit.

4 részes hátizsák (2 színben is) 6.290 Ft – shop

Farmer rövidnadrág 4.390 Ft – shop

Csíkos top 1.900 Ft – shop

Kártyatartós pénztárca 890 Ft – shop

Ék tallér nyaklánc 1.190 Ft – shop

3 db-os fülbevaló szett 590 Ft – shop

3 részes karkötő szett 1.640 Ft helyett 820 Ft – shop

2. nap: Pihenés

Elő a színes, nyaralásra vásárolt kiegészítőkkel. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de érkezés után mindig szükségem van egy kis pihire. Egyrészt az utazás is kimerítő, illetve előtte sokáig nem vagyok szabin, és nagyon rám fér a pihenés. Nem feltétlenül alvásra gondolok, de egy kényelmes pamutruhában fetrengés egy magazinnal bármikor jöhet.

Fehér ruha 3.290 Ft – shop

Strandtáska 6.550 Ft – shop

Tündérkert hajráf 2.990 Ft helyett 1.495 Ft – shop

Pom-pom szandál 8.460 Ft – shop

Hamza nyaklánc 1.340 Ft – shop

Karperec szett 590 Ft – shop

3. nap: Irány a part

Ha kipihentük magunkat és felkészítettük bőrünket a napozásra irány a strand. Ahogy letelepszünk rájövünk: majd’ egy éve várunk erre a pillanatra. Egy lenge strandkendővel, egy szalmakalappal és egy übercuki hajgumival lesz teljes a szett, a neszesszerbe pedig minden apróságot betehetünk, amire aznap szükségünk van.

Bikini 3.820 Ft – shop

Balerinás hajgumi 440 Ft – shop

Csíkos strandkendő 1.190 Ft – shop

Hímzett papucs 6.290 Ft – shop

Szalmakalap 1.650 Ft – shop

Utazó neszesszer 1.490 Ft – shop

4. nap: Városnézés

Bárhová is vigyen az utunk, kötelező felfedezni a környéket. Egy szexi, kényelmes, fodros pamutruha tökéletes választás. Kényelmes szandál, domináns kiegészítők, és máris készülhetnek a szuper fényképek a nevezetességek előtt. A choker nyaklánccal viszont vigyázni, mert nem barnulunk le alatta. 🙂

Fodros ruha 3.820 Ft – shop

Rózsaszín napszemüveg 2.190 Ft – shop

Ananászos táska 4.370 Ft – shop

Choker 680 Ft – shop

Ananász pénztárca/kulcstartó 990 Ft – shop

Köves gyűrű 410 Ft – shop

5. nap: Vacsora a városban

Bárhol is töltjük a napot, néha alkalmat teremtünk egy elegánsabb vacsorára a városban. Bár én magassarkút soha nem viszek a nyaralásokra, de ahogy az Instagramot pörgetem sokan máshogy vannak ezzel. 🙂 Egy ízléses miniruha nude táskával és arany kiegészítőkkel biztosan jó választás lesz.

Bordó bársonyruha 3.820 Ft – shop

Hatszög fülbevaló 890 Ft – shop

Plüss nyuszi táskadísz 2.990 Ft – shop

Plastic kézitáska 4.100 Ft – shop

Kupola gyűrű 740 Ft – shop

Fém strassz karperec 1.340 Ft – shop

6. nap: Rossz időben

1 nap lehűlés simán belefér. Elő a magazinokkal, regényekkel és telepedjünk le a teraszra, miután egy stólát magunkra tekertünk és készítettünk egy kis egészséges nassolni valót. Nem is olyan rossz ez a nap, ugye?

Farmer kabát 7.640 Ft – shop

Cipő 8.190 Ft – shop

Csíkos kalóz stóla 2.090 Ft – shop

Bojtos fülbevaló 680 Ft – shop

Csillagok kitűző 1.190 Ft – shop

7. nap: A bőrünk velünk együtt pihen

Az utolsó strandon töltött napon már pihentethetjük bőrünket, így alkalmunk nyílik az új, egyrészes fürdőrucinkat is megmutatni a napozó közönségnek. Hozzá illő kiegészítők kizárólag a nyaralás jegyében. Láttátok ezt a fagyis pénztárcát? Must have a nyaralásra. 😉

Fürdőruha 3.820 Ft – shop

Fagyi tölcsérbe pénztárca 990 Ft – shop

Strandkendő 1.640 Ft – shop

Fénylő kövek karkötő 330 Ft – shop

Baseball sapka 1.900 Ft – shop

 8. nap: Hazaút

Könnyes búcsút veszünk a várostól, szigettől, vagy bármitől, ahol annyira jól éreztük magunkat egy hétig. Maradunk ismét a kényelmes úti-szettnél, de most már jóval bátrabban, hisz gyönyörű, lesült bőrünket nem takargatjuk. Imádom ezeket a kétrészes, azonos mintájú ruhákat.

Jungel mintás együttes 4.365 Ft – shop

Fehér fejpánt 440 Ft – shop

Világoskék bőröndrendező 3.890 Ft helyett 1.990 Ft – shop

Hold medálos nyaklánc 990 Ft – shop

Melyik nap volt a kedvencetek? Bár a blog nem megy szabadságra, de nagyon-nagyon kellemes utazást, jó nyaralást kívánok nektek!

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük