Nyári ruhák ősziesítve

posted in: divat, Outfit, trend | 0

Azokban, akik a divat iránt picit is érdeklődnek, biztosan felvetődött már az a gondolat, melyek azok a ruhadarabok, amik idén átmenthetőek a nyárból az őszbe. Én például a szandálokon, a rövidnadrágokon és a nagyon nyári ruhácskákon kívül semmit nem rakok el szeptemberben, hiszen tél közepén is beeshet egy olyan esemény, ahová blézer alá éppen az a spagettipántos csipkés top illik, ami kifejezetten nyári. Az idei ősz kínálatát nézegetve (szombaton ért véget a New York Fashion Week), hoztam pár ötletet, remélem te is hasznosnak találod majd.

Kantáros szoknya harisnyával

Nyáron újra visszatértek a kantáros ruhák, amiktől igen nehéz ilyenkor búcsút venni. De nem is kell! Vegyél alá egy meleg, puha pulóvert és húzz klasszikus, pöttyös harisnyát (ami szerencsére idén is divatban marad).

Nyári ruha bőrdzsekivel

Amikről elsőként mondtam le eddig, azok mindig a színes, fodros, nyári ruhák voltak. Pedig ha az anyaga engedi és harisnyát lehet venni hozzá venni, semmi akadálya annak, hogy egy barátnős kávézásra ebben induljunk el és élvezzük a vénasszonyok nyarát. Bőrdzsekivel és western csizmával teli találat.

Farmerszoknya szövetkabáttal

Nem nagy újdonság, hogy a farmer 4 évszakos darab. De ha a miniszoknyákat automatikusan eltetted eddig, ezt az inspirációs képet neked ajánlom. Egy garbós, meleg pulcsi, magassarkú bokacsizma és egy izgalmas szövetkabát a farmer miniszoknyád tökéletes kiegészítője lesz ősszel. Idén 2 farmerszoknyára is szert tettem, amelyek egész nyáron a jolly joker darabjaim voltak (korábbi outfit posztban láthattátok is), de úgy tűnik ez a következő évszakokban is így marad.

A nyári, fehér nadrág

Tinédzser koromban Anyukám soha nem engedte, hogy a nyár elmúlásával fehér nadrágot vegyek fel. Sokáig nem értettem miért, aztán rájöttem, hogy nem túl szép látvány, mikor a sár felcsapódik rá, vagy elázok benne, és ezek a foltok később a színét is tönkre tehetik. (Akkor még nem voltak ilyen speciális folttisztítók.) Manapság viszont nem tabu már, magasszárú csizmával pedig a foltoktól is megvédjük nagy részét. Pasztell színű pulóverrel nagyon finom hatást tud kelteni.

Maxi ruha csizmával

Talán ez volt számomra a legmegdöbbentőbb őszi viselet, ráadásul a ruha színe is fehér, de összességében nem rossz. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, van-e a hölgyön harisnya. 🙂


Pliszírozott szoknya

Több ilyen szoknyát is beszereztem tavasszal, de valahogy lapossal nekem túl slampos, magassarkúra pedig nehezen veszem rá magam a hétköznapokban, így többnyire háttérben maradtak. Viszont akinek bevált, ideje színben összepárosítani azokkal a pulcsikkal, amik belehúzva is jól mutatnak vele. Tökéletes alapdarabja lehet őszi ruhatárunknak, főleg, hogy bokacsizmával is nagyon csinos.

Mintás ing

A nyári mintákat egy blúzon ősszel is bátran vállalhatjuk. Elegáns nadrággal és egy szűk, egyszerű pulcsival kiváló irodai szett lehet.

Lenge top

Ahogy a poszt elején is írtam, a kedvenc nyári felsőnk jól jöhet még ősszel is. Vegyél rá kötött kardigánt vagy blézert, így ugyanolyan nőies lesz anélkül, hogy fáznál!

Láttad már őszi újdonságainkat a webáruházban? Válassz fülbevalót, nyakláncot, karkötőt, hajpántot vagy pénztárcát az új szezonra!

Van olyan ötlet, amit te is bevetnél? És mivel egészítenéd ki a listát?

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük