Őket kövesd az Instagramon!

posted in: Egyéb | 0

Hétről hétre szerdán igyekszek olyan bejegyzéseket hozni Nektek, amiről eddig még nem volt szó. Néha nagy fejtörést okoz, hogy mi érdekelhet Titeket ékszerrajongókat a bizsukon kívül. Ráadásul ne olyan cikk legyen, ami a csapból is folyik. Vagy ha a téma örökzöld is, legyen benne valami újítás, ha más nem egy személyes sztori, amitől biztosan egyedi lesz. Ma az Instagramot vettem górcső alá, mert nagyon a szívemhez nőtt az utóbbi időben. A blog kapcsán olyan embereket is elérek, akiket a Facebook-kal nem, hiszen itt nincsenek nyelvi korlátok, meghatározott célközönség. Tényleg csak a kép számít, na meg a hashtagek. Rengeteg külföldi is követ, lájkolják a képeket, sokszor hozzá is szólnak, hogy ‘Nice’ vagy ‘Great picture’. Nyilván ezeket az is megérti, és meg tudja köszönni, aki nem beszél nyelveket. Úgyhogy ma egy olyan összeállítást készítettem, ahol témakörre bontva bemutatom azokat a felhasználókat, akiket érdemes követnetek, ha nap, mint nap inspirációra vágytok.

A nagy betűs NŐ

Minden nőnek szüksége van olykor egy kis inspirációra, akár ahhoz hogy elmenjen edzeni, akár ahhoz, hogy csinosan öltözzön fel, akár ahhoz, hogy készítsen magáról egy jó képet. @izabelgoulart régóta nagy kedvencem, amellett, hogy szerintem gyönyörű, nagyon jó stílusérzéke van, csodás helyeken jár, istenieket eszik, és napi rendszerességgel tölti fel az edzéséről készült videókat. Mindig kikészülök, mikor szembesülök vele, hogy 1 évvel idősebb nálam. 😀 2005 novemberében lépett először a Victoria’s Secret kifutójára – kapásból exkluzív szerződést kötöttek vele. Angyal lett, méghozzá olyan szupermodellek mellett, mint Adriana Lima, Selita Ebanks, Heidi Klum vagy Karolina Kurkova.

 

Anyuka

Christine Andrew is egy olyan nő, akinek imádom a képeit nézegetni, egytől egyig tökéletes, ráadásul az egész családja iszonyú cuki. A @hellofashionblog-on ti is megnézhetitek. Sok magyar blogger példaképe.

 

Hazai best

Blogger és magyar, nekem pedig a kedvencem. @chloeknows 3 hónapja már csak a bloggerkedésből él, folyamatosan tájékoztatja követőit Insta storyn, hogy mi történik vele. Nagyon tetszenek a képei, a hangulatuk, a stílusa, a jókedve, ráadásul mióta @tokartomi a párja, együtt is sok videót forgatnak. Érdemes csekkolni!

 

Celeb

Nem sok celebet követek, de @reginadukai közte van. Igazából tökéletes insta alany, hisz mindig nagyon jó minőségű, inspiráló képeket tesz fel, legtöbbször magáról. Érdekes helyeken jár, finomakat eszik, nagyon jó az alakja, és a Sugarbird új kollekciójáról is első kézből értesülhettek, ha követitek.

 

Egészség

Étel témakörben is már rengeteg olyan Insta felhasználó van, akiket követhetünk ha vegák vagyunk, ha fogyni szeretnénk, ha csak egészségesen étkeznénk. Én is több külföldi gasztrobloggert követek, imádom a képeket amiket feltesznek, és sokszor inspirálnak egy-egy reggelivel, vagy díszítéssel. Most Nektek mégis egy magyart hozok, akinek a könyvét is megvettem: Nóri mindenmentes konyhája. @mindenmentes cukor-, glutén-, tejtermék-, tojásmentes finomságok 160g CH, vegán étrendhez, és mindenevőknek is szól.

 

Wellness

@amandabisk az egykori olimpikon rúdugrónál 2011-ben krónikus fáradtság szindrómát diagnosztizáltak.

A jóga volt az, ami segített új mederbe terelni az ausztrál sportolónő életét, aki azóta is boldog, sportos, fitt életet él. Jógapózok, egészséges ételek, fitneszgyakorlatok – többnyire ezekről posztol a csinos Amanda.

 

Pezsgő

Nem csak az ételeknek vannak elkötelezetteik, hanem az italoknak is. A @kreinbacherbirtok csúcsminőségű pezsgőihez, hasonló minőségű képek is dukálnak, nézzétek csak meg!

 

Világjáró

Johan Lolos a “hátizsákos” utazó elképesztő tájképekkel okoz örömet az Insta közösségnek. @lebackpacker szenvedélyesen rajong a szép tájakért és páratlan panorámákért.

 

Sorozat

Ugye senkinek nem kell bemutatni a világ leghíresebb sorozatát? Éppen tűkön ülve várjuk az új évadot, addig pedig csemegézhetünk a vicces képek között a @gameoftronesnotofficial (nem hivatalos) oldalon például, de sok más oldal alakult még, ami a sorozatról szól.

 

Férfi

Nem titok, hogy követünk nagyon jóképű férfiakat is. Kedvencem @marianodivaio, aki modell, olasz blogger, és már saját márkája is van. Ezen kívül egy édes kisfia, aki pár hónapos és persze gyönyörű feleség is tartozik hozzá. Azt hiszem az ő esetében a képek magukért beszélnek. 😉

Ennyi volt mára az Insta ötlettár, de mielőtt elkezditek a követéseket ne hagyjatok ki minket sem @rossettibizsu @fashionline.hungary. 🙂

Szép napsütéses napot,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük