Őszi mintamánia

posted in: divat | 0

Régen volt már outfit poszt, és bár ma 22 fok volt, mégis egy színeiben valódi őszi szettet hoztam a hozzá illő pénztárcával, fülbevalóval, gyűrűvel és hajpánttal. A szett alapja egy extravagáns Blue Velvet szoknya lett, ami megspékelve a kígyómintás, bőr bokacsizmával még vagányabb hatást kelt. A pénztárca pedig mintájában harmonizál a csizmával, a webshopban 4 gyönyörű színben fellelhető.

Minden évben fejtörést okoz, sőt felbosszantom magam a 10-12.000 Ft-os pulóver árakon. Idén sem volt ez másképp, sőt amiket találtam a köldökömig értek. Végül, hosszas keresgélés utána a Sinsay üzletében tökéletes basic darabokat találtam 3.495 Ft-ért, ráadásul 6 szín közül választhattam.

Ha barna és mustár színekben vagyok, automatikusan az arany színű kiegészítőkért nyúlok. Így volt ez most is a Nina hajpánttal, a Tangolo és a Piazza gyűrűvel.

A fülbevalóval viszont bajban voltam, de csakis azért, mert a Rossetti Bizsu új őszi kínálatából alig tudtam választani. Rengeteg gyönyörű, különleges és pénztárcabarát darab várja a vásárlókat a webshopban. Végül a Dolly mellett döntöttem, ami piros-fekete kombinációban is megtalálható.

Az október egyébként is a kedvenc hónapom, nem csak a születésnapom miatt, hanem mert az ősznek azon szakasza ez, ahol még nem fagyunk meg, így kitűnően lehet variálni az öltözködést, színes kendőket, harisnyákat húzni. Előkerülnek a bőr hatású darabok, az állatmintás kiegészítők és a kedvenc blézereink.

Így állt össze a mai outfit Rossetti Bizsu kiegészítőkkel. Neked hogy tetszik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük