Piac

posted in: Egyéb | 0

Ma korán kelek. Két falat reggeli, a kávét kihagyom. A sarki, szicíliai cukrászdában szeretnék egy finom cappuccinot inni. Természetesen egy aprócska desszertre is elcsábulok. Egy vaníliás és egy csokoládé krémes cannoli. Egyszerű, mégis isteni szicíliai édesség.

piaac

Az igazi olasz, édes reggeli után, irány a piac. Kezd itt is lehűlni az idő, így hosszú ujjú felsők után nézek. Mivel nem szeretnék sokat fizetni, ezért a second hand standjánál kezdek. Az árujuk jó minőségű, egy lyukas, kopott darabot sem találok. Viszont annál több egyedi felsőbe, és jó márkába botlok. (Tom Tailor, Marc O’polo, Mexx stb.) Mindezek 3 – 5 euróért. Sikerült is pár alapdarabot beszereznem. Ajánlom mindenkinek, hogy ha van ideje és nem ódzkodik a használt ruháktól, nézzen körül egy ilyen standon. Elég sok helyen megtalálható Rómában ehhez hasonló.

piac3

Szerencsémre találtam egy kék inget is új fülbevalómhoz. Az anyaga nagyon jó. Természetesen a bizsuknál is elidőztem. Itt is megtalálhatóak a legújabb swarovski, bulgari utánzatok, plusz egyedi kiegészítők. Itt alkudni is megpróbálhat az ember.

piaaaac

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük