Poncsó – Az unalmas outfitek ellenszere

posted in: divat, Outfit, trend | 0

Van egy különleges ruhadarab, ami ősszel és télen minden nő gardróbjában hasznos lehet. Amikor lehűl az idő és előkerülnek a dzsekik, kabátok, sokszor bajban vagyunk. Ennek egyszerűen az az oka, hogy talán a kabát az a darab, amiből a legkevesebbel rendelkezünk. Ezért, amikor veszünk egy új szoknyát, egy új cipőt, akkor az örömünk mindaddig tart, amíg rá nem jövünk, hogy nincs hozzá illő kabátunk. Például ebben az outfit posztban látott ceruzaszoknyához nagyon nehéz kabátot választani, mert csak rövid illik hozzá, de nekem a téli kabátjaim általában derék résznél lejjebb érnek. Kipróbáltam és nem működik. Például az ilyen helyzetekben segít ki minket egy puha, meleg poncsó. A megfelelő darab beszerzésével outfitünk sokkal színesebb, változatosabb lehet a hidegebb napokon.

Kép: Pinterest

Meghatározása: A poncsó egy külső ruhadarab, amelyet abból a célból készítenek, hogy melegen tartsa a testet vagy – ha vízálló anyagból készül – eső esetén szárazon tartsa viselőjét. 

Kép: Pinterest

Egyszerűen tökéletes magassarkúval, csizmával, balett cipővel, farmerral, szoknyával, bőr leggings-szel, blézerrel, pulcsival, de a nagy hideg idején akár bőrdzsekire is felkaphatod. Jellemzően mintásak és puha anyagból készültek, hogy valódi meleget adjanak. A csinosabb hatás érdekében deréknál egy övvel vagy szatén szalaggal is összefoghatod.

Ha kedvet kaptál hozzá, a Rossetti Bizsu webáruházában már 1.390 Ft-tól találsz mesés darabokat.

A szarvas mintás darabunk kasmír hatásának köszönhetően igazi téli, ‘kuckózós’ darab, ebben biztos, hogy nem fogsz fázni. 4 színből választhatod ki a ruhatáradhoz legmegfelelőbbet. Ha ezt a típust választod ingyenesen átveheted a Lurdy Házban vagy az általad választott Pick Pack Ponton. 

A bojtos szélű poncsónk nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően letisztult színvilágának, hiszen a fekete-fehér színkombináció sokkal több ruhadarabhoz illeszthető, vékonyabb anyaga miatt, akár nyári estéken is tökéletes társad lehet. 

Azték mintás poncsónk önmagában is elég hangsúlyos, így célszerű egyszerű farmerral és kötött pulóverrel párosítani. Azt tudtad, hogy a nagyobb méretű poncsó nyújtja az alakot? Erre pedig csak még jobban rásegít a V-kialakítás nyaknál. 

Kipróbálnád valamelyik darabot? Úgy érzed eljött az ideje, hogy beszerezd első poncsódat? Vagy már birtokában vagy egynek, de bővítenéd a készleted? Jó helyen vagy! Keresd őket a webáruházban ITT és válaszd ki a kedvenc mintádat!

Puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük