Rossetti bizsu és ami mögötte van 3.

posted in: Egyéb | 0

Egy kis háttér-információ a beszerzésről:

A termékeink legnagyobb része Kínából érkezik. A hasonló termékeket forgalmazó cégek zöme ott gyártat vagy vásárol, hiszen nem lennénk versenyképesek másként, verhetetlen árakon tudják előállítani a kedvenceinket, kitűnő minőségben.

A technika fejlődése sokat segített nekünk is, a kollégák egy része még emlékszik azokra az időkre, amikor a fénymásolóba helyezett nyakláncok és fülbevalók fekete-fehér másolataival érkeztek haza a beszerzőink. Lehetett kézzel hozzáírni megjegyzéseket, és hatalmas érték volt egy-egy színminta, amellyel itthon, a rendelés összekészítésekor megtervezhettük, milyen színekből álljon majd össze a fénymásolt modell helyett érkező valódi darab.

Hatalmas választékból szemezgetünk. A sok-sok gyártó közül mi azokkal dolgozunk évek óta, akik magas minőségben tudnak gyártani, szép, hibátlan termékeket.

Sokat fejlődtek ők is, ma már elvétve van csak minőségi kifogás.

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a szezonális trend-választékunkat, itthon sokat kell nézelődnünk a divat előrejelzésekben, anyagokban, közösségi oldalakon.

Legalább két hónappal előbb vásárolunk, kell idő a gyártáshoz és hosszú hajóúton érkezik a bizsu szállítmányunk minden hónapban.

Olykor persze belefutunk bakikba, előfordult, hogy a hatalmas sikernek ítélt, teljesen új divatékszer vonal senkinek sem tetszett itthon. A kelleténél két évvel korábban volt például gyönyörű tollas bizsuválasztékunk, de hiába, túl gyorsak voltunk. …

Helyes kínai kollégánk ellenőrzi az egyes tételeket, hogy a minőség tökéletes legyen, a szín valóban a terveknek megfelelő árnyalat, és sok segítséget kapunk a válogatáshoz nagyszerű beszerzőktől, akik jó érzékkel választanak 🙂

2016-07-27_15-56-17

De így sem tudjuk megspórolni a rendszeres utazásokat, mert csak személyes válogatással, ellenőrzéssel lehet boldogulni, a képek alapján történő rendelés ebben a termékkörben nem működik.

Amikor pedig végre itt van:

IMG_4750-IMG_4755 (Large) raktár lent

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük