Rossettibizsu és ami mögötte van 11.

posted in: Egyéb | 0

Avagy: eljött Ágota napja is 🙂

img_4996b

Mint említettük, jelenleg 4 kolléga dolgozik szigorúan véve a webshopunkban. Megismerhettétek már Zsuzsit és Klaudiát, a heti befutónk tehát Ágota…akitől szintén nem áll távol a futás, űzték már közösen is ezt  a sportot Zsuzsival:

futas

Ágié a sok izgalmas adminisztráció :-), mint termékrögzítés, szállítások, megrendelések adminisztrálása, retusálás mellett a vevőinkkel való kapcsolattartás egyik felelőse is. Figyeli a visszajelzéseket, üzeneteket, megkereséseket, levelet ír, telefonál, chatel.
img_4826Sokszor kaptunk már olyan pozitív visszajelzést, ami az ügyfélszolgálatunknak szólt és a kedvesség és figyelmesség szavak is szerepeltek benne…

Ági igyekszik ott lenni minél több, divatot érintő eseményen, bemutatón, találkozón, hogy képben legyen, milyen termékekkel jelentkezzünk, de egyébként is nagyon csinosan jár dolgozni minden nap, jobbnál-jobb szettjeire irigykedünk olykor.

A négy lány négy teljesen eltérő stílust képvisel, Ágotára leginkább a sportosan divatos a legjellemzőbb, így az ő szett ajánlata is ezt tükrözi:

dsc_429311

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük