Többfunkciós ékszerek és kiegészítők

posted in: Egyéb | 0

Sziasztok,

mai posztomban a többfunkciós ékszerekről, a farsangról és a bálokról esik szó. 

Hivatalosan a Farsang vízkereszttől (január 6.) húshagyó keddig tart, ami idén február 9-re esett. Viszont mostanában az egész február a Farsangi mulatságokról, télbúcsúztatókról és bálokról szól. Idén egy szuper farsangi bulira voltunk hivatalosak, így hosszas agyalás után úgy döntöttünk 20′-as évekbeli párnak öltözünk. Talán kissé elcsépeltnek hangzik, de mivel az utóbbi 8 évben semmilyen Farsangon nem vettünk részt, így igazi kihívás volt összeállítani a szettet. Kiegészítőkben, ékszerekben igyekeztem olyat választani, amit később is fel tudok venni. 

1

Királynő gyűrű ITT!

Ez a fekete csipkehatású nyaklánc teljesen beleillett a fejemben elképzelt Gatsby stílusú nő nyakába.  Magában nem feltétlenül farsangi, így tudtam, hogy egy elegáns eseményen is hű társam lesz.

detty 2Majd tovább gondolva rájöttem, hogy egy nagyon egyszerű irodai szettet is fel tudok dobni vele.

4

3

Ha már Farsang, elmaradhatatlan az álarc. Beleszerettem ebbe a szintén csipke hatású asszimetrikus álarcba. Ez önmagában nem többfunkciós, viszont mióta megvan több fotózáson is volt rajtam, illetve vannak olyan farsangi bulik, amikor nem kell beöltözni tetőtől talpig, viszont egy diszkrét maszk mögé rejthetjük arcunkat.

detty6

detty5

Horgolt álarc ITT!

detty9

Végül az eredmény, itt már a bál utáni buliban fehér gyöngysorra cseréltem a nyakláncot, így búcsúztattuk a telet. Ez a gyöngysor már régebb óta megvan nekem, nagyon szeretem, örök divat, a legegyszerűbb szettet is feldobja, és a barátnőim is többször kölcsönkérték már.

detty12

detty13

Fehér gyöngysor ITT!

Még több csillogó kiegészítőért kattintsatok a Rossetti Bizsu weboldalára!

Szép hetet kívánva,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük