Trendfigyelő: Pénztárcabarát gyűrűk és turbánok őszre

posted in: divat | 0

Mai bejegyzésünkbe ismét belecsempésztem egy kis különlegességet, olyat, ami még nem volt. Mivel általában divattal kapcsolatos híreket, inspirációkat, új termékeket osztok meg veletek, így nem került még szóba (többek között) az, mennyire vonzódom a művészetek iránt. Korábban lelkes gyűjtője voltam ‘A festészet remekművei’ sorozatnak, amit hétvégén megtaláltam és abba is kellett hagynom a könyvespolc pakolását, mert újra belemerültem a festményekbe. Így most ezek szolgáltatják a hátterét a legújabb Rossetti Bizsu gyűrűkínálatnak. A gyűrűkön kívül pedig a bejegyzés végén gyönyörű hajpántokat és turbánokat is mutatok nektek elképesztő jó áron.

__________

A fekete alapon strasszköves gyűrűket, gyönyörű csillogásukkal elegánsabb ruhákhoz, színházba, vacsorákhoz tudom elképzelni. Önmagukban is mutatósak, én dupláztam a mai bejegyzésben, hogy minél szélesebb körben be tudjam mutatni nektek. Festmény: Sandro Botticelli – Venus születése (1482 és 1485 között készült a festmény, jelenleg Firenzében található.)

__________

A fekete-ezüst után jöjjön egyből a fekete-arany kombináció. Hogy milyen gyűrűt öltök magamra, mindig a ruházatomtól függ. Nálam általában a kevesebb több, így például ezt a különleges fekete virágos gyűrűt egy egyszerűbb szetthez választanám, amikor a kiegészítőkön van a hangsúly. Többször írtam már nektek, hogy a 3 részes gyűrűk nagy kedvenceim, kedvemre variálhatom őket. Ha már a pénztárcabarát megoldásoknál járunk ezek a legjobb befektetések. Festmény: Gustave Caillebotte – Párizsi utca; esős nap (1877-ben keletkezett, Illinoisban található.)

Fekete virág gyűrű 850 Ft >>> shop

Strasszok és gyöngyök gyűrű szett 590 Ft >>> shop

__________

Angyalokhoz csillogás. Amikor a gyűrű alapszíne homályba vész és a strasszok veszik át a főszerepet. Kifinomult, elegáns és modern. Közben pedig tekintsétek meg azt is, milyen pompás áron juthattok hozzá a Rossetti Bizsu webáruházában. 😉 Kép: Raffaello Sanzio – Puttók, részlet a Sixtusi Madonna című képről (1512 és 1513 között született, jelenleg Drezdában, Németországban van kiállítva.)

Strasszboly gyűrű 590 Ft >>> shop

Fém sávok strasszal gyűrű 590 Ft helyett 415 Ft >>> shop

__________

Shallot asszonyához egy különleges, négy részre osztott gyűrűt párosítottam és egy három színből álló, gyönyörű darabot. Ezeket a gyűrűket hétköznap, akár farmerrel is szívesen viselném. Kép: John William Waterhouse – Shallot asszonya (1888-ban született festmény, jelenleg Londonban a Tate Britain Gallery-ben található.)

Given gyűrű 590 Ft >>> shop

__________

A gyöngy az arabok körében a tisztaság és a szépség szimbólumaként szerepelt, valamennyi ékszer között a legnagyobb presztízse volt. Most már a hétköznapjainkba is megvetette lábát, egy-egy gyöngyfülbevaló, egy szolid gyöngysor vagy egy gyönggyel díszített gyűrű már hétköznap sem túlzás. Szintén elegánsabb ruhához, kifinomult blúzokhoz illik. Az összes gyöngy gyűrűt ITT találjátok. Kép: Pierre-Auguste Renoir – Az evezősök reggelije (1880-81 között született, Washingtonban van kiállítva.)

Gyöngyszem gyűrű 1.090 Ft >>> shop

__________

A gyűrűk után pedig belemerülünk a hajpántok és turbánok csodás világába. Vasárnap outfit poszt formájában is mutatok ezekből a csodás darabokból. Nézd meg, hogyan viseli Tyra Banks, Ashley Olsen, Nicole Scherzinger vagy Barbara Streisand. Ha pedig megtaláltad a neked legjobban tetszőt, nézz szét a Rossetti Bizsu oldalán és válaszd ki kedvencedet a legújabb kínálatból. Hajpántokra 390 Ft-tól, turbánokra 1.390 Ft-tól csaphatsz le! 😉

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük