Vadonatúj kiegészítők a fedélzeten

posted in: Egyéb | 0

Felpörögtek webshopunkban az események, folyamatosan kerülnek fel az újabbnál újabb ékszerek és kiegészítők az online felületre. Kínálatunk ismét nagyon széles skálán mozog, így mindenki megtalálja a számára megfelelő, stílusához illő darabokat. Mai blogposztunkat is az új termékeknek szenteltük, szeretnénk más szemszögből bemutatni neked, közelebb hozni hozzád. Összességében elmondható a nyári kollekciónkról, hogy az elegáns ékszervonalat meghagyva trópusi, színes és pasztell színvilággal bővült, ami teljes egészében elhozza a nyaralások, utazások, hosszú hétvégék és a fesztiválok hangulatát. Rojtok, bojtok, flitterek, virágok és élénk színek. Elena karperecünk (fent) 3 színben, 450 Ft-ért érhető el a webáruházban ITT. Ha már a fesztiválokat említettük, nincs jobb időszak a mostaninál a dominánsabb, vagányabb ékszerek viselésére, amilyen például ez a virágos, farmer choker. Válassz hozzá különleges formájú fülbevalót, például a 3 színben elérhető Star névre keresztelt modellünket.

Az ékszereken túl, egyre több izgalmas kiegészítőt is megtalálsz kínálatunkban, ezek egyike flitteres, rózsaszínű csillag táskadíszünk, ami hamarosan elérhető lesz online. A vidám, utazós képeken istenien fog mutatni a kézitáskádon vagy a hátizsákodon.

A legújabb bojtos karkötőinkkel is hamarosan találkozhatsz a webshopban, a vibráló színei, a kis charmok és a bojt nem is hiányozhatnak a nyárból. Más, bojtos karkötőket ITT találsz.

Paszell fülbevalókban sem lesz hiány, egy forró nyári estéhez, amikor elegáns ruhát öltünk, tökéletes kiegészítő lehet.

Nyáron mindig nagy kérdés, hogy mit kezdjünk a hajunkkal. Ezt bizonyítja az is, hogy nagyon sokan voltatok kíváncsiak a múlt heti Így tűzd fel idén nyáron a hajadat című bejegyzésünkre. Az idei szezon sztárjain – a fém hajcsatokon – kívül, mindig legyen kéznél egy “harapós” hajcsipesz is, amit egyszerűen a táskádra csíptetve tudsz magaddal vinni, ha vizessé válna a helyzet. A hangsúly itt is a mintán van, válassz trópusi levélmintásat, nézd meg az összes hajcsipeszt ITT.

Mélyen dekoltált felsőink hű barátai lesznek idén nyáron a nagy méretű, vidám nyakláncok. Floridus modellünk 6(!) színben érhető el ITT.

Ha reggel túl sötétre sikerül az outfited, nem kell átöltöznöd! Válassz egy gyönyörű színekből álló karkötőt és máris vidámságot csempészel a napba. És hogy mennyibe kerül feldobni egy szettet? Jelen esetben 590 Ft-ért vásárolhatod meg Lujza karkötőnket 3 színben ITT.

A nyár, az nyár, de azért a munkáról sem feledkezhetünk meg ebben az időszakban. Könnyű, viszont elegáns irodai öltözetedhez válasz hosszú, kifinomult fülbevalókat ITT.

Neked milyen hajgumikat rejt a fiókod? Ha már a melegben jobban szereted az összefogott hajviseletet, dobd fel édes hajgumikkal, amihez színben passzoló fülbevalót kínálunk. Személyes kedvencünk a fehér alapon, fekete kockás, masnis hajgumi, amit 3 színben, párban, 250 Ft-ért tudsz megrendelni a webáruházban ITT.

Végezetül pedig 3 részes karkötőinkből mutatunk egyet. Nancy trió modellünk mindig szuper befektetés, hiszen egyszerre kapunk 3 karkötőt, amit később kedvünk szerint variálhatunk más Rossetti Bizsu termékekkel. A 7 csodás szín közül biztosan megtalálod az órádhoz illőt ITT.

Zárásként pedig összesítettük a jelenlegi újdonságokat a webshopban, amit ITT tekinthetsz meg. Reméljük több ékszerünk és kiegészítőnk elnyeri tetszésedet, ezáltal veled lehetünk a szabadidőben ezen a nyáron is.

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük