Válassz az alakodhoz passzoló fürdőruhát

posted in: divat | 0

Minden évben foglalkozunk az aktuális fürdőruhadivattal, de ami még jobban izgatja a fantáziánkat, az nem is konkrétan maga a divat, hanem, hogy nekünk melyik áll jól, melyik előnyös. Biztosan ismered az érzést, amikor végre rászánod magad és beruházol egy igazán drága fürdőruhára, majd a próbafülkében rájössz, hogy felvéve meg sem közelíti a 3 éves, kiszuperált, akciós áron beszerzett darabodat. De vajon miért? Erre keressük a választ mai blogposztunkban.




Fotó: Mate Gregus Photography
Styling: Gabriella Parádi fashion stylist & illustrator
Make up: Lemon
Modell: Nikolett Németh
Kötött ruhák: Süel
Kiegészítők: Rossetti Bizsu; Cango&Rinaldi
Yaffa Swimwear Trend
Optika di Moda

Végignézünk pár alkatot és hogy milyen fürdőruha a legideálisabb, illetve egy pénztárcabarát darabot is ajánlunk, a hozzá való ékszerekkel, kiegészítőkkel.

Az alma alak, ha a felsőtest (mellek és has) a legteltebb az egész alakon, ehhez képest a lábak vékonyak, formásak. Ez esetben érdemes hangsúlyozni a mellet V-kivágással, merevítős melltartókkal, de előnyösek lehetnek a karcsúsító mintájú egyrészesek és a hosszanti mintás darabok is. Sinsay fürdőruha 1.995 Ft, fülbevaló 790 Ft, hajpánt 850 Ft.

Ha a cicijeidet szeretnéd optikailag növelni, akkor érdemes fodros, háromdimenziós mintákkal ellátott, szivacsos, push-up hatású felsőket választani egy egyszerűbb alsóval. House fürdőruha 2.895 Ft, pénztárca 3.590 Ft, fülbevaló 790 Ft.

A hastájéki felesleg nem akadály a strandon, csak egy jó fazonú fürdőruha kérdése. Palástolásához szavazz mellet kiemelő, derékban húzott, V-kivágású fürdőruhákra. A hasrésznél legyen sötétebb, de a hosszanti minta is jó döntés.  H&M fürdőruha 8.995 Ft, övtáska 2.190 Ft, hajgumi 590 Ft.

Ha szélesnek találod a vállad, az aszimmetrikus pántú és mintájú vagy a nyakba kötős fazonok lesznek a legjobbak, hogy keskenyebbnek tűnjenek. A lágy, hullámos minták és fodrok is elérik a várt hatást. Sinsay fürdőruha 1.995 Ft, strandkendő 1.190 Ft, fülbevaló 1.290 Ft.

Laposabb popsi esetén extra kerek hatást érhetsz el fodros, élénk színű vagy nagy mintás alsókkal. Vonzzák a tekintetet, és formálják a feneket, ha visszafogottabb felsővel kombinálod őket. House fürdőruha 3.995 Ft, karperec 590 Ft, fülbevaló 1.090 Ft.


Ha nyújtanád az alakodat, és magasabbnak szeretnéd láttatni magad, a mély V-dekoltázs vagy a hosszanti csíkok is nyerők lehetnek, mert optikailag hosszítják a testet. Cropp fürdőruha 2.995 Ft, kendő 590 Ft, fülbevaló 1.290 Ft.

Fiús, szögletes alakra kosaras, mellnél húzott, szivacsos felsőket válassz. A nyakba kötős, mintás, fodros változatok nőiesebbé tesznek, a deréktájon átlós vagy ráncolt szabás pedig karcsúsít. Cropp fürdőruha 3.495 Ft, hajpánt 790, gyűrű 1.290 Ft.

A körte alak, ha a vállak és a derék keskenyek, viszont a comb és a fenék erősebb. Ez esetben a felsőtestet érdemes hangsúlyozni kosaras, mintás vagy fodros melltartókkal, de a hosszanti csíkos alsó is remek választás. House fürdőruha 5.495 Ft, fülbevaló 990 Ft, hajpánt 790 Ft.

Te már megtaláltad az igazit?

További jó nyarat kíván a Rossetti Bizsu csapata!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük