A legcukibb fésűk, hajgumik és tükrök csak rád várnak!

posted in: ékszer, karácsony, trend | 0

A december a várakozás időszaka. Várjuk, hogy együtt legyen végre a család, hogy letegyük a lantot, hogy kipihenhessük ennek az évnek a fáradalmait és nem utolsó sorban, hogy meglássuk szeretteink ragyogó arcát, amikor a karácsonyfa alatt kibontják azokat az ajándékokat, amiket mi gondosan válogattunk össze nekik. A rutinos karácsonyozók már november végén, december elején beszerzik az ajándékokat, utána pedig csak apróságokkal bővítik a csomagokat. A Rossetti Bizsu megújult kínálata segítséget nyújt neked abban, hogy minden megajándékozottnak ki tudd egészíteni a meglepetését egy édes, de praktikus aprósággal.

Hajkefe kollekció

A nyári, mintás fésűk után itt vannak az új hajkefék. Színesek, vidámak, praktikusak és szuper áron találjátok meg a webáruházban. Bármelyik barátnődnek, kolléganődnek, szomszédodnak, a testvérednek, de akár az anyukádnak is egyhamar ellopja a szívét.

Tükröm, tükröm

A nagy méretű hajkefék otthoni használtra a legjobbak, de ha olyat szeretnél adni, amit mindig magánál tarthat a megajándékozott, akkor lepd meg egy elbűvölő tükörrel. A “cica bolondok” kétféle minta közül is választhatnak, de egyszínű, kerek társaik is tökéletes útitársak lesznek. Az egyik része nagyítós, így a sminkedet még tovább tökéletesítheted bárhol, bármikor.

Hajba kapás

Talán bele sem gondolunk, hogy a naponta használt egyszínű, vékony hajgumikban mennyi lehetőség rejlik. Nincs olyan hölgy, akinek ne lenne legalább 1 db otthon, valaki pedig egész gyűjteményt halmozott fel az évek alatt. Kevés olyan termék van a világon, amit 0-99 éves korig tudunk használni. Évszaknak, aktuális trendeknek, ünnepeknek megfelelőt tudunk ajándékozni szeretteinknek és természetesen magunknak. Nézd meg az összes különleges hajgumit webáruházunkban és miután becsomagoltad az ajándékot, ezekkel a cukiságokkal fogasd össze. Így egyszerre lesz környezetkímélő, vicces és ötletes a csomagod.

MacKollekció

A legédesebb darabokat a végére tartogattuk. Megérkeztek a MacKollekció édes hajkeféi. Ki tudna ellenállni ezeknek a jól öltözött mackóknak a hajkefék hátoldalán? Tökéletes apróság, amikor esetleg nincs ötleted. A macis hajkeféket 890 Ft-ért tudod megvásárolni a webáruházban. 

De természetesen akkor is számíthatsz ránk, ha mindenképpen ékszerben gondolkozol. További ötletekért olvasd el korábbi bejegyzéseinket is:

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük