Álmodtam egy fürdőruhát – Trend 2017

posted in: divat | 0

Tudom, tudom. Hétvégén még jég esett Gyöngyösön…de a nyár egy karnyújtásnyira van tőlünk, és szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy csak vízközeli élményre vágyok. Szerencsére a jövő hétvégét már a Balatonnál töltöm a barátaimmal, viszont tegnap a barátnőm hívta fel rá a figyelmemet, hogy ez bizony társul a fürdőruha szezonnal. Most azt, hogy ki mennyit fogyott, mennyire barna, mit ért el, hagyjuk is. De mizu a fürdőruhákkal idén?

Tavaly arról írtam nektek, milyen fürdőruhát válassz az alakodra. (Itt olvasható.) Majd később egy fürdőruhás outfit poszt is volt: ITT, amit Korfun készítettünk és Rossetti Bizsuval fűszereztünk.

De nézzük idén miben merüljünk el a habok között? A hazai plázákban fürdőruha terén szerintem a Calzedonia elég meghatározó, így vessünk egy pillantást a 2017-es Summer Guidera. Van itt minden: egyrészes, nyakba kötős, pánt nélküli, fodros, virágos.

Ezen kívül átnéztem szinte az összes női divattal foglalkozó plázában megtalálható üzlet webshopját. Sokan nem értékesítenek még fürdőruhát, de onnan ahol találtam kiválogattam pár érdekes darabot. Különös, de idén nekem a Pull & Bear fürdőrucijai tetszenek a legjobban, az arany egyrészesért megőrülök. Összességben pedig elmondható, hogy minden mehet idén nyáron. Talán még sohasem voltak ennyire színesek, sokoldalúak egy adott szezon darabjai. Azért első körben mindenképpen elővenném a már meglévő fürdőruháimat, és megvizsgálnám hordhatóan-e még. Nem kell feltétlenül minden szezonban újat vásárolnunk. Ha mégsem vagyunk elégedettek a jelenlegi készlettel, akkor pedig itt a lista, indulhat a vadászat. 😉

 

H&M 

 

Bershka

Mango

Reserved

MARKO – fashionup.hu

Pull & Bear

Zara

Tezenis

Rossetti Bizsu

Ráadásként pedig a gyönyörű fürdőruhákhoz ne felejtsetek el strandkendőt választani. Tudtátok, hogy a Rossetti Bizsu kínálatában szebbnél szebb darabokat találtok nagyon kedvező áron? A képen a Rossetti Bizsu két arca már belevetettet magát a próbálgatásba. 😉 Az összes strandkendő ITT!

Végezetül pedig, hogy ne csak a hazai árun csámcsogjunk, jöjjön pár kép a designer fürdőruhák háza tájáról.

További szép napot,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük