Élménybeszámoló a Rossetti Bizsu „kényeztető napról”

posted in: Egyéb | 0

A nőnapi blogbejegyzésünkben megjelent felhívásra jelentkezők közül Szilágyi Andrea lett a nyertesünk. Andi hozzászólását, ami egyben a belépőt jelentette számára a remek naphoz, itt olvashatjátok újra.

Mivel a nagy nap előtt személyesen nem találkoztunk,Jusztina stylistunk az alábbi fotót kapta Anditól, ez alapján készült az ajánlataival.

 

Az átalakító csapatunk: Jusztina, a kreatív vezető kolléganőnk, Adám fotósunk, és a profi sminktanácsadó Zsanett várta Andit. A nap a reggeli kávé melletti beszélgetéssel indult, hogy kicsit jobban megismerjük Őt.

Andrea 44 éves, vezető beosztásban dolgozik és két kamaszlány édesanyja. A hétköznapokban munkája miatt a visszafogottabb ruhákat, kiegészítőket részesíti előnyben, szabadidejében viszont szívesen visel merészebb darabokat is. Aktív társasági életet él, sokat utazik, kirándul, az irodai ruhatár mellett a casual darabok is a gardróbja részei. A kiegészítőket illetően azonban még nem volt magabiztos, nem találta meg az igaziakat sem színben, sem fazonban, így a személyre szabott sminktanácsadás mellett erre helyeztük a hangsúlyt, az aktuális kínálatunk igazi „személyre szabásával „.

Elsőként Zsanett varázsolt neki sminket, hangsúlyosabbá tette Andi gyönyörű barna szemeit. Zsanett nem a csendes sminkes típus, folyamatosan adott tippeket, ötleteket arra, milyen alapozót, púdert, színeket használjon Andi. Milyen vonásait célszerű hangsúlyozni, hogyan alakíthatja ki a sminkkel a legszebb végeredményt. Andi láthatólag elégedett volt a látvánnyal, Ádám, a fotósunk pedig végig rögzítette a fázisokat.

Ezek után Jusztina mutatta meg színes stóláink, kendőink segítségével, hogy melyek az Ő számára előnyös színek, aki sokunkhoz hasonlóan a jól bevált feketéhez nyúl először, amikor tanácstalanul áll a gardrób előtt. Egyszerűen a vonásai is lágyabbak, derűsebbek lettek egy jól eltalált szín segítségével, amit Andi is elismert.

Megbeszélték, melyek az előnyös szabásvonalak, milyen az Andi számára ideális nyakkivágás, mi az, amit érdemes a jövőben nézegetnie, és mi az ő alkatához kevésbé előnyös dekoltázs és ékszer.

 

Jusztina tippeket adott arra is, hányféle módon használható egy színes stóla, milyen sokféle technikával  lehet megkötni, csomózni, áthajtani.   A kendőkhöz persze hozzáillő -és Andihoz illő -fülbevalókat , karkötőket is kerestek, hétköznapi viseletekhez és egy jó hétvégi partihoz egyaránt.

 

 

 

Mindezt szerintünk nagyon vidám, oldott hangulatban, sok nevetés mellett igazi egymásra figyeléssel. A nyertesünk persze nem csak a tippekkel távozott, megajándékoztuk őt mindazokkal a darabokkal, amelyekbe beleszeretetett, és reméljük, hogy többször is meglátogat majd bennünket ígéretéhez híven!

Ráadásul jól éreztük magunkat mi is nagyon, ismét. Annyira, hogy szeretnénk rendszeressé tenni ezeket a napokat, és minden hónapban megtalálni azt a Rossetti kiválasztottunkat, aki szívesen jönne el hozzánk, bízná magát a csapatunk ízlésére!

Mit gondoltok, számíthatunk rátok? Ha igen, várjuk a jelentkezéseteket a rossettibizsu@gmail.com címen. A jelszó: Rossetti csajos nap!

 

Kreatív vezető: Lakatos Jusztina

Smink: Jankó Zsanett

Fotó: Lajos Ádám

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük