Egy nap, ami csak Rólad szól II. rész

posted in: Egyéb | 3

Fotó: Laura Virág Facebook oldal

Sziasztok,

 

tavaly óriási sikere volt a játéknak, melyben egy Csajos napot hirdettünk Nőnap alkalmából. A felhívásban igyekeztem különböző tevékenységi csoportokra bontani, hogy vajon ki mit csinálna szívesen egy olyan napon, ami csak róla szól, és rengeteg nagyon frappáns, találó, olykor megható komment érkezett. A cikket ITT olvashatjátok. A Rossetti Bizsu Csapatánál végül Sárkány Melinda lett a nyertes, az alábbi hozzászólásával:

“A nőkre ráfér egy nap, amikor minden csak a lazulásról szól. Hiszen mit is csinálunk? Dolgozunk. Munkahelyen és otthon is folyamatosan. Mivel most éppen a nullán vagyok, szakítás és munkahely váltás miatt, így azt a napot felejtéssel, új élmények megszerzésével tölteném. Minden nőre ráfér egy nap, amikor új emberekkel ismerkedik meg, amikor nem neki kell éppen másoknak megfelelni, hanem csak élvezni a pillanatot, az élet adta lehetőséget.
Bárki is nyeri meg ezt a szupi napot, remélem felejthetetlen élményben lesz része! Mert kell, mert megérdemeljük.”

Melinda egy csodás napot töltött nálunk, habos kávéval és süteménnyel indítva, csajos beszélgetéssel folytatva, hogy picit megismerjük őt. Később stílustanáccsal, öltözködési tippekkel láttuk el, manikűrösünk a körmeit vette kezelésbe, és egy szolid nappali sminkkel is kedveskedtünk neki. Majd természetesen szebbnél szebb ékszereket választhatott, amik legjobban illettek személyiségéhez, ruházatához. A teljes nap beszámolóját ITT olvashatod.

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra szeretnénk meghirdetni ezt a játékot, és egy újabb szerencsést megajándékozni egy nappal, ahol csak vele foglalkozunk.

Te mit tennél ha egy nap csak rólad szólna? Ha azt tehetnél amit a legjobban szeretsz, vagy amire régóta vágysz? Amik nálunk toplistán szerepelnek:

 • telefon kikapcs és alvás, alvás, alvás
 • rávenni párunkat, barátunkat, hogy ő is szabadságolja magát, és egész nap sorozatokat nézni együtt pizsamában (vagy nélküle)
 • kinevezni a napot “én idő”-nek, és egy szépségszalonban kikötni: ránctalanító arckezelés, gyantázás, manikűr, pedikűr
 • papucsban leslattyogni egy úszómedencés edzőterembe, futópadon 40 perc, majd 20 perc úszás, végül egy teljes test masszázs
 • meglátogatni messze élő rokonokat, barátokat
 • reggel listát írni arról, mi hiányzik a gardróbból, fürdőből, lakásból és bevásárlókörútra menni mindenféle sietség és telefoncsörgés nélkül
 • ablakpucolás, selejtezés, szortírozás, és a hűtő tetejének letörlése – amikre sosem jut idő
 • elővenni a könyvet, amit ezer éve félbehagytál idő hiányában
 • 4 fogásos vacsorát készíteni, aminek csúcspontja életed első tortája
 • beszervezni a csajokat és egész nap régi fényképeket nézegetni, este pedig irány koktélozni
 • mozi, kiállítás, színház ami előtt végre van időd besütni a hajad
 • részt venni egy önfejlesztő, önbizalom-növelő tréningen

És most Ti jöttök! Azonosulnátok valamelyik nappal? Vagy kihagytunk valamit? Mondd el Nekünk, hogyan néz ki a Te napod, ami csak Rólad szól, és mi a legjobbat egy kényeztető nappal jutalmazzuk.


Tölts el egy kényeztető napot a Rossetti Bizsu csapatával!

A legkreatívabb hozzászólót egy vidám szépségnappal jutalmazzuk, ahol a habos kávé felett stylistunktól egyéni tanácsadást kap színek, formák terén, hozzá frizuratippeket, arcához illő smink variációkat és persze a legjobb: saját ruhatárából kiválasztott kedvenc darabjaihoz válogatunk személyre szabott bizsu szetteket, kendőket. Profi fotósunk pedig készen áll, hogy elkészítse a legjobb képeket, amelyeket kidolgozva adunk át nyertesünknek.

Egy dolgod van! Kommentelni a blogbejegyzéshez.

A nyertes kiválasztása után privát üzenetben egyeztetünk a részletekről, a kiválasztott ruháiról, a fotózás helyszínéről, a megfelelő időpontról.

Eredményhirdetés: 2017.03.20.

Ne feledjétek csak ehhez a bejegyzéshez írt komment számít!

Sok sikert,

Detty

3 Responses

 1. Szilágyi Andrea

  Minden évben van egy nap, amely csak rólam szól: a születésnapom. Évek óta biztosítom magamnak azt a luxust, hogy azon a napon nem dolgozom….egyszerüen szabit veszek ki. Hogy mit csinálok? Nincs előre megírt forgatókönyv….amihez éppen kedvem van:)
  A legjellemzőbb azért mégiscsak egy délelőtti edzés, szauna majd masszázs. Ezek után beugrom a fodrászhoz, hogy azért a kemény edzés és szauna nyomait eltüntesse és megújulva indulok ebédelni éppen azzal, aki gondol rám ezen a napon és szívesen velem tart:).
  A délután olyan, amihez éppen akkor kedvem van. Az este pedig a családi ünneplés!
  Hogy mindezt miért? És miért van szükségem egy olyan napra ami csak rólam szól?
  MERT NŐ VAGYOK

 2. Sáfrán Orsi

  Ohhh, hát mit csinálnék egy szabadnappal??? Hát mivel dolgozó nő és anya vagyok, magammal foglalkoznék… Végre nem 2 percem lenne reggel sminkelni, meg felöltözni…. együtt ebédelnék a barátnőimmel, kávéznák-sütiznék, elmennénk cipőt venni, este meg táncolni. Szóval olyan igazi csajos napot…. 😀

 3. Demény Viola

  2 kisfiú (3 és 5) édesanyjaként és dolgozó nőként nem mondanám, hogy sok mindenre marad időm, ami velem és az én kikapcsolódásommal kapcsolatos.
  Nagy vágyam, hogy ha csak egy fél napra is, elmenjek egyet wellnessezni, (a masszázs-t nagyon szeretem, de sajnos gyerekek óta nem volt benne részem).
  Ami a másik nagyon nagy vágyálmom, az az átalakulás. Hogy egy szakember, mit lát bennem, mi az amit belőlem ki lehet hozni. Egy új frizura, egy bevállalós smink, és végre úgy vásárolni, hogy közben nem az órámat nézegetem. Szóval összességében, semmi olyan különöset, de mégis egy olyan napot ami csak rólam szól 🙂

Leave a Reply